, ,

Gavelapper

I år har jeg brukt Tim Holtz sin dies og laget skøyter som jeg skal bruke som gavelapper. Gavelapper er en fin anledning til å bruke opp litt av alle restene man har. Papir, bånd, pynt, fjær etc.

Det første paret er laget i hvit glitterkartong. Her har jeg svertet kantene. Brukt gullsnor som lisser. Og i toppen har jeg limt pelskant. Jeg kan huske at jeg hadde pelskant på mine første danseskøyter. Pyntet enkelt med kristorn. Skøytene er limt sammen i ytterkant på den underste skøyten.


Type prosjekt: Gavelapper
Anledning: Jul
Pynt/dekor: Bånd, snor, pels/fjær, dies, perler, akrylpynt
Hovedfarge: Hvit, svart, kraft
Medium som er brukt: Gesso og snømaling
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin


Her har jeg brukt svart glitterkartong. Sølvsnor til lisse og pelskant øverst. Pyntet med en liten sølvhjerte.

Rustikke skøyter i kraftkartong. Her har jeg hatt litt snø rundt kanten nede samt jeg har dæsjet med hvit gesso. Jeg hadde ikke svart pels, så her har jeg brukt svarte fjær. Svart floss som lisse. Kristorn og akryl snøkrystall som pynt her.

Et par til i hvit glitterkartong. Svertet med brunt på kantene. Brun floss som lisse og en sølvkrystall.

Enda et par i kraftkartong. Her med hvit pelskant og rød snor som lisse. Hatt på snømaling nederst her. Dæsjet med hvit gesso. Enkel pynt med perler og granbardies.

Her er de samlet, de fem første jeg laget. Disse er enkle og raske å lage, dekorative og koselig å feste på gavene. Dette var mitt siste innlegg i år, da benytter derfor anledningen og ønsker deg en riktig fin førjulstid og god jul.


Posted

Translate »