,

Gavemærker til adventgaver

Gavemærker til adventgaver, elsker mare at lave noget anderledes og unikt. Her har jeg igen brugt papir fra Lemoncraft den nye juleserie. Disse advent gaver skal jeg give til min kærestes forældre og søster. For at holde styr på hvem der er til hvem har jeg sat hjerter på gavemærker til hans forældre og stjerner på dem til hans søster og svoger.

Gavemærker til adventgaverJeg har stanset modellerne ud og hængt et lille vedhæng med på gaverne.

Gavemærker til adventgaver med gaverHer ser du de færdigpakkede gaver.

 

Gavemærker til adventgaver - grenDesuden tænkte jeg at man kunne tage de små vedhæng af gaverne efterfølgende og bruge de små ophæng til pynt på en troldegren eller lign.

Gavemærker til adventgaver - gren 1

Gavemærker til adventgaverRigtig god jul og godt nytår!

Kreative hilsner Mette Janni


Posted

Translate »