Gavepose til morsdagen

Av Synnøve Bjelland

Jeg har laget en gavepose til morsdagen, med tanke på at en kan gi sin mor en liten strikkegave i form av litt garn og strikkepinner. Denne idèen fikk jeg etter å ha fått “strikke-arka” og stemplene fra Papirdesign i hus.. De er jo så herlige! Jeg har brukt en hvit papirpose i bunnen, og limt på to hanker av litt tykke bånd jeg hadde liggende.

  • Type prosjekt: Gavepose
  • Anledning: Morsdag
  • Stilart: Shabby Chic
  • Teknikker brukt: Stempling, Layering, Die Cutting
  • Pynt/dekor: Blonde, Die Cuts, Charm, halvperler, metallhjørne
  • Hovedfarge: Blått

SE OGSÅ: ESKE TIL MORSDAG

ungene 016

 Jeg har rufset alle panelene for å få et litt røft uttrykk. Jeg er veldig glad i blått, det vil du nok merke etter hvert som jeg presenterer mine kreasjoner.

ungene 025

Har også brukt klistremerke-bokstaver og en fin sommerfugl fra Wycinanka.. De to #stemplene er fra North Star stamps og er skikkelig kule!

ungene 029

Enda nærmere ser du at jeg har brukt en dies fra Little darlings – en av mine favoritter.. Noen blomster med osteklut under og en ring med perler rundt. Perler også på selve diesen ble jo også ganske fint.

ungene 032

Som du ser, er båndet til hankene ganske tykt og er limt med Panduro Quick glue for at det ikke skal gå opp igjen.. Jeg har også knyttet en smal blonde på selve hanken og hengt på en strikkecharms (selvsagt hehe…)

ungene 035

Baksiden enkelt pyntet med stempel og button fra Papirdesign.


Posted

Translate »