GAVEPOSE

4 1,537

I min vennekrets er vi mer sosiale på høsten, enn under vinteren. Så i disse dager fyller jeg lageret mitt med små gaver. I dag tenkte jeg å vise dere en høstlig gavepose. Den er forholdsvis høy og passer veldig godt til en flaske vin, eller litt god hjemmelaget saft, noe som alltid er populært.

Type prosjekt: Gavepose
Anledning: Høst
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Ulike kongler, treskiver, barkstjerner, små splitt tags og striebånd
Hovedfarge: Natur og hvit
Utstyr som er brukt: Stempel fra Kort & Godt

Arkene kommer fra Hackney & Co, de så jeg første gang på messen i Frankfurt i februar. De bare måtte bli med meg hjem.  Selve pynten er rett og slett rester fra julen i fjor. Jeg har en boks på arbeidsbordet mitt hvor jeg har samlet restene fra i fjor. Målet er å bruke opp det meste av den før jeg går til innkjøp av årets kolleksjon.

Pynten har jeg satt på nesten sånn som man binder blomsterkranser. Begynn i den ene enden og jobb deg gjennom prosjektet. Når du skal jobbe på denne måten, syns jeg det er lettest å lime med limepistol. Jeg limer med en gang. Hvis du skal legge på en sånn mengde pynt for å se uten å lime, så får du ikke samme resultat når du legge alt tilbake på nytt. Så mitt tips er å bare lime i vei.

Siden posen er så lang, kunne det godt vært satt på flere av disse små stemplene. Kjenner at jeg er litt dårlig på å bruke stempel om dagen. Stemplet er en av mange på en stempelplate fra Kort & Godt.

Håper inspirasjonen for å starte på litt høstlige  prosjekter kom med mitt bidrag 🙂

Klem Betina

close
4 kommentarer
 1. Anita skriver

  Så innmari herlig gavepose! Nydelige ark og flotte detaljer som alltid når du lager noe! 🥰

 2. Betina Olslund skriver

  Tusen takk Anita:) Så utrolig koselig:)

 3. Jeanette skriver

  Så nydelig ♥️ virkelig heldige de som får gaver av deg… du lager så mye lekkert…
  Klem fra meg

  1. Betina Olslund skriver

   Tusen takk Jeanette:) Så utrolig koselig:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More