Gaveposer av restepapir

I dag skal jeg vise deg noen små gaveposer som jeg laget til noen av mine  i forbindelse med Valentinsdagen. Det ble 13 poser totalt og de ble laget etter samme oppsett og mål. Det skulle være enkelt og dekorativt. Og… jeg skulle kun bruke restepapir!


Type prosjekt: Gavepose
Anledning: Valentine
Kartong: NorEngros og Bazzill
Mønsterark: Maja Design, Papirdesign og Pion Design
Hovedfarge: Variabel
Papirpose: Søstrene Grene og Panduro
Pynt: Blomster, bånd, akrylpynt, metallpynt, tag, hyssing, stickers og enamels.
Dies: Spellbinders, Marianne Design og ukjent
Stempel: Kort & Godt og Papirdesign


For jeg har som mange av oss andre, mye restepapir. Det er greit å få brukt opp noe av det og.

De første posene jeg dekorerte var fra Søstrene Grene. Jeg gikk tom, og de hadde ikke flere igjen. Kjøpte noen andre som jeg tilpasset til ønsket høyde. Kunne ha brettet de selv. Men valgte å ikke gjøre det denne gangen.

Jeg har valgt en søt og hyggelig tekst fra Papirdesign på ene siden av posen. Hyssing, akrylpynt og en enkel rose. Brukte de smale restene til å lage liggende bannere. Jeg er slik at jeg tar vare på både små og store papirbiter. Kjekt å ha…Men da må de også brukes!

På andre siden har jeg laget vimpler og brukt litt ulike tekster og pynt. Fargene på posene er laget med tanke på mottakeren. Noen har favorittfarger andre ikke. Denne posen er til ei venninne som er glad i turkis. Da er det gøy å hente det igjen i et prosjekt.

En oransje variant. Alle posene ble fylt med ulike smaker av Twinings te, sjokolade, brunt sukker, melkepulver, kaffe-sticks og rørepinner. I noen poser lå det også Cappuccino og sjokolade/snop tilpasset spesielt til mottakeren. Da blir det litt mer personlig.

En annen vri på denne posen. Men fremdeles bannere, akrylpynt og en hyggelig tekst. Laget også en tag som jeg hengte på posen, der var det plass for en personlig hilsen.

En tredje variant.  Selv om det ble mange poser gikk det forholdsvis raskt. I hvert fall til meg å være. Men jeg planla godt og holdt meg til det jeg hadde bestemt meg for. Det har kanskje ikke minket så mye i resthaugen, men jeg har flere prosjekter på gang.

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.