,

Gavesett med lyslykt og vase

I dag viser jeg dere andre del av gavesettet som jeg har laget. Første del, serviettholder viste jeg sist. Her har jeg gått for gjenbruk av et syltetøyglass og flaske.


Type prosjekt: Gavesett med lykt og vase
Anledning: Bursdag
Stilart: Elegance
Teknikker brukt: Krakelering
Pynt/dekor: Bånd, charms, eyelets, blomsterbær, blomster, bling, sommerfugler, resin figurer
Hovedfarge: Svart og hvit
Medium som er brukt: Krakelering, hvit gesso og Amazing resin
Utstyr som er brukt: Punch og kuttemaskin


Et tomt og rengjort syltetøyglass som nå blir en fin lyslykt. Jeg har krakelert og brukt hvit gesso på glasset før jeg dekorerte det. Et tykt lag med krakelering og et jevnt lag med gesso. (også bunnen) La det tørke godt. Jeg har ark fra samme serie på hele settet samt en del av pynten. Et belte med svart bazzill og mønsterark. Bling på kanten opp og nede. Tag med tekst. Engel laget i resin. Glitterblomsterstanset ut med punch.

Ser nå at dette bildet er dårlig, det beklager jeg! Jeg har festet en englevinge og et hjerte i et stort organzabånd.

En tom flaske ble omgjort til en vase. Krakelering og hvit gesso her og. Bånd med svart bazzill og mønsterark. Engel i resin. Jeg hadde igjen en liten rest av en stjerne die-cut som jeg har brukt her sammen med blomster og bær.

Fant en svart fjær som hadde litt pynt på seg som jeg syntes passet perfekt her. Den er festet til svart organzabånd i toppen. Bling i toppen.

Jeg har limt en svart rose på sommerfuglen, det pynter opp litt ekstra. Og selvfølgelig litt bling.

Jeg brukte mine fine magnoliablomster for å illustrere her. Du kan selvfølgelig velge selv, men det blir nok finest med farger som passer til vasen/settet. Kan ha vann i vasen, men anbefaler ikke det da det fort kan komme søl på malingen og arkene.


Posted

Translate »