Gæstedesigner Gitte: Prikket kort

Vores gæstedesigner i august og september måned, Gitte Hansen aka Blomsterbox, viser i dag sit første GD projekt. Er I klar til blomster, gips og guld!

 • Type prosjekt: Kort
 • Anledning: Generell
 • Stilart: Elegance, Shabby Chic
 • Teknikker brukt: Layering, Die Cutting
 • Hovedfarge: Hvitt

SE OGSÅ: GÆSTEDESIGNER 2016 INTRODUKTION: LINDA

Hej,

Jeg har den store ære at være gæstedesigner her hos TPC i august og september måned. Jeg elsker at lave kort, der fylder noget, gerne med mange blomster og detaljer. Jeg forsøger at holde et fokuspunkt på mit kort og derefter at få skabt nogle detaljer som ikke fjerner fokusset.

Kortet i dag er holdt i neutrale farver og så har jeg brugt guld farven til at skabe detaljerne.

Gitte_Hansen_DSC_0033

Jeg er vild med gipspynt og bruger det ofte på mine projekter. Der findes mange silikone forme på markedet med super flotte motiver og her har jeg brugt en Martha Stewart form af et blad.

Gitte_Hansen_DSC_0035

De store blomster har jeg mistet med guld spray. Spray sporadisk,  for det skal helst se lidt tilfældigt ud.

Jeg er storforbruger af doilies og gerne doilies, der er stanset ud med dies. De er skønne som detaljer, og ofte klipper jeg dem op i dele og bruger dem mellem papirlagene. Jeg synes, doilies tilfører sødme og blødhed til ens projekter.

Gitte_Hansen_DSC_0034

Til gipsbladet har jeg brugt Stengips som støbemasse, da stengips er en hårdere gips end almindelig gips. Den kan stadig godt knække, men det døjer jeg ikke så meget med. Det er super billig pynt og så kan man male gipsen, når den er tørret op.

Her har jeg malet gipsbladet med Liquid Pearls fra Ranger, så det kommer til at skinne med et fint perlemors skær.

Gitte_Hansen_DSC_0036

Materialer:

 • Teressa Collins Glam factor papir
 • Crealis stitch rektangel die som kortbase
 • Heidi Swapp Guld colorshine spray
 • Guld Clip fra Elle
 • Guldglitter karton
 • Roser og magnola blomster fra Wild Orchid Crafts
 • Hvide facet perler fra Panduro Hobby
 • Mat guld karton
 • Tekstpapiret er et PL kort fra DIY shop Becky Higgins
 • Hvid hobbykarton
 • Tyl
 • Scrappers floss hvid
 • Die-Versions brick background die
 • Mama Elephant “Sew Fancy” creative cuts diesæt (cirklerne)
 • Epoksy stickers
 • Spellbinders A2 Devine eleoquence label
 • Liquid Pearls biaque

Gitte

Kig med igen torsdag den 10. september, hvor Gitte atter viser et fantastisk projekt – Og denne gang har hun lavet en video til Jer.


Posted

Translate »