GD2017 INTRODUKTION: RIKKE SCHMIDT

0 1,032

I dag skal I møde vores sidste og nyeste Guest Designer. Rikke Schmidt fra Danmark er kommet til på et wild card og vi er meget forventningsfulde og glæder os til at se hendes projekter. Der er ingen tvivl om, at Rikke vil byde på lækker inspiration med hendes personlige stil. Rikke vil i 2017 særligt inspirere Jer med kort projekter. 

Til alle Jer nysgerrige, så har vi bedt Rikke svare på nogle spørgsmål, så I kan lære hende bedre at kende.

GD2017 Teamie – Rikke Schmidt – Kort Inspirator:

Hvem er du? Fortell om deg selv:

Jeg hedder Rikke Charlotte Schmidt og er en kvinde på 49 år, gift og har en datter på 31. Jeg bor i hus på Fyn, men kommer oprindeligt fra kbh. Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet mange år på Reden i Odense, indtil jeg blev syg af kræft i 2011 og kom desværre ikke i arbejde igen.

Hvorfor begynte du med papirhobby? 

Lige så længe jeg kan huske, har jeg været kreativ, men først for ca 15 år siden fandt jeg min rette hylde, som er papirhobby. Der er ingen tvivl om, at jeg er arveligt belastet fra familiens side, da der er flere der er kreative på flere forskellige måder. 

Beskriv din stil for oss. Har din stil forandret seg med tiden?

Jeg er vild med Shabby chic, men årene har i den grad forandret mig med henhold til forskellige stilarter. Jeg laver også en del mixed media, altered art og Journal art. Der er så mange fine stilarter og det er vigtigt for mig at prøve dem alle for, at jeg kommer i et flow af udvikling. 

Vis oss 3-4 av dine favorittprosjekter:

#1 – Tags som jeg bruger til en buket blomster til værtindegave. De små detaljer er vigtige for mig på projekter, det giver liv og jeg får brugt mange forskellige materialer.

#2 – Små fine sko fra Brenda Walton, som er en skøn die og jeg har brugt den en del. Skoene er så fine og søde og det er en skøn lille værtindegave og de falder altid i god jord.

#3 – 4 små Post-it bøger. De er så skønne og jeg har været så heldig og privilegeret, at have haft lært fra mig på et lille kursus jeg holdt, hvor disse var en af tingene de skulle lave. Og de var vilde med dem, så dem er jeg stolt over.

#4 – En Champagnekasse dekoreret med papir fra Graphic 45. Jeg er meget glad for denne kasse og synes den er sjov. Jeg har brugt mange forskellige teknikker på den.

Hva inspirerer deg? Og hvor finner du inspirasjon, når du har brukfor det?

Naturen og dens farver inspirerer mig en del, samt arkitektur, kanter, bøjninger og andre finurlige mønstre på bygninger. Det sker ofte at jeg kommer hjem fra en tur og har ideer med hjem fra alle de ting jeg har set. I begyndelsen så jeg meget Youtube og fik ideer derfra, men efterhånden er det mine egne langt hen af vejen. Jeg kan så sandelig også falde over nogle af de dygtige scrappere og prøve deres ideer af. Jeg facetimer med nogle scrappe veninder fra USA og dem er jeg meget inspireret af. Vi laver hobby sammen ofte direkte på facetime, hvilket er meget lærerigt og hyggeligt. 

Hvilke teknikker er dine favoritter?

En teknik jeg er glad for er Paste og embossing, da jeg kan forme det selv og projektet ofte udvikler sig igennem hele processen. At bruge Paste er sjovt og man kan blande farver og andre materialer i. Man ved ofte ikke hvordan resultatet bliver og det er spændende for mig.  

Hva finner vi ofte på dine prosjekter?

På mine projekter finder I nok mest af forskellige farver og tekstur. 

Hvordan er din arbeidsprosess fra start til slutt?

Min arbejdsproces fra start til slut er meget langvarig. Jeg finder tingene frem igennem processen og der er ingen rød tråd, før jeg er færdig. Det er det jeg kan lide og så må jeg lide under et rodet krea-værelse. Mine projekter tager tid og jeg går op i detaljer, så de trækker tit ud og jeg må fortsætte næste dag også. 

Gi oss din Topp 5 av Kan-Ikke-Leve-Uten verktøy/produkter:

  • #1. Scoreboard – at kunne lave fine falser på papiret er vigtigt.
  • #2. Skæremaskine – ellers ville jeg simpelthen klippe skævt, er virkelig dårlig til øjemål.
  • #3. Big Shot maskine – til alle mine dies, som jeg er så glad for at kunne tilføje mine projekter ind i mellem.
  • #4. Distress ink og vandfarver – til næsten alle mine stilarter bruger jeg en eller anden form for ink eller maling, det giver bare projektet så meget mere.
  • #5. Punch – alle mine punches bruger jeg næsten hver dag, de er gode at bruge og hurtige lige at snuppe til et projekt, der lige mangler det sidste.

Hva står øverst på din shoppe/ønske-liste?

Det er altid de nye Spellbinders dies, der er øverst på min liste sammen med papiret fra graphic 45. 

Hvem i vår scrappe-verden, drømmer du om å møte In Real Life? Og hvorfor?

  • En Youtube kanal scrap-mand, der hedder “Gentleman crafter”, som også har sin egen blog og underviser en del efterhånden. Hans papir arbejde er utroligt flot og meget maskulint.
  • Brenda Walton som er en dygtig kvinde og ser sit arbejde som kunst, ligesom jeg selv gør. 

Hvor kan vi finne deg i scrappeverdenen /sosiale media?

Jeg kan findes på:

  • min Blog GingerCrafter
  • Instagram under ginger_crafter
  • Facebook side, som også hedder gingercrafter.

Hilsen

Rikke aka GingerCrafter

The Paper Crafting Magazine er utroligt glade for at have Rikke med på vores GD2017 Team. Og I har sandelig noget at glæde Jer til. Hun er tilbage med sit første projekt med fokus på Kort torsdag den 30. marts. Stay tuned!

Hvis du gerne vil se, hvem som ellers er med på vores Guest Designer Team 2017, så kig med HER.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More