,

Gelli Plate Stickers

I jeg ved snart ikke hvor mange år, har jeg gemt disse 4 pakker runde klistermærker i neon farver. Jeg er ikke fan af neon farver og ved virkelig ikke hvorfor jeg i sin tidkøbte dem! Men årets motto for krearummet er “brug hvad du har”.


Type projekt: Mixed Media, gelli plate
Stilart: Various, depends on the print
Teknikker brugt: Gelli plate print and ghost/clean up print
Hovedfarve: Neon
Redskaber: Gelli plate, brayer, acrylic paint, stencils, stamps
Medium: Dylusions paint, Ranger Archival ink jetblack, white Posca pen


Da jeg fandt disse 4 pakker i mit forsøg på at indrette og få smidt ud fra mit kontor, var de tæt på at ryge i genbrugsspanden, men hev dem heldigvis op igen. Tænkte jeg ville prøve at lave Gelli Plate stickers med dem.

Gjenbruk og dekorasjon: Redesign av stickers

Nedenfor kan i se dem før og efter gelli plate leg.

Stadig syntes jeg der manglede et eller andet.

Gjenbruk og dekorasjon: Redesign av stickers

Min første tanke var at bruge akryl maling, men jeg besluttede mig for at stemple på dem i stedet for, heldigvis. Dog var det ikke helt nok bare at stemple på dem, jeg syntes der manglede en eller anden kontrast og valgte derfor at tilføje små detaljer med en hvid posca pen.

Gjenbruk og dekorasjon: Redesign av stickers Gjenbruk og dekorasjon: Redesign av stickers

Gjenbruk og dekorasjon: Redesign av stickers

Nu skal jeg så blot finde ud af hvad jeg så skal bruge dem til. Allerede har jeg et par ideer heriblandt, en journal, art journaling, baggrund for adressering af konvolutter.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

Translate »