,

Gelli Plate-tag

På Instagram havde Birgit Koopsen en 31 dages udfordring, hvor vi skulle bruge vores Gelli Plate hver dag. Jeg fik en kæmpe bunke forskellige papirer. Jeg havde brugt silkepapir, japanpapir, mellemlægspapir, kopipapir og akvarelpapir. På mit tag er basen 300g akvarelpapir.


Type projekt: DIY, Altered, Tag
Anledning: Forår
Stilart: Grunge, vintage
Teknikker brugt: Scrapping
Pynt/decor: Blonder, scraps, designpapir, snor og distressing
Hovedfarve: Rød, blå, grøn
Medium: Decoupage lim, lim begge fra Panduro, Golden Open acryl farver
Udstyr som er brugt: Big Shot, Gelli Plate, akvarel papir 300g, Tim Holtz dies, stamp, decoupage papir, stencil, Ranger Letter it, archival ink jet black, symaskine, tråd, gaze og bånd.


Før jeg skar ud til mine tags brugte jeg også stencil rundt på mit akvarelpapir. Der blev også plads til ATC, og blev brugt til det lille kort som er focal point.

Her har jeg har stemplet med egne stempler. Som I sikkeret kan se blev det dækket af andre papier som blev distresset og syet med sort på symaskine.

Jeg har brugt designpapir sat ovenpå mit akvarelpapir, dekoret med forskellige blonder, bånd og små scraps fra bunken på mit bord.

Det er vigtigt at bruge sine gamle dies sammen med de nye stempler, der er masser muligheder for at kombinere på tværs så man stadig har et interresant oplæg…

Her har jeg brugt Tim Holtz nye tissue papir til collage, det er sat ovenpå et scrap fra gelli papir med collage lim.

Håber at du blev inspiret af mit tag. Jeg ønsker dig en herlig kreativ eftermiddag. 


Posted

Translate »