Julekugler som helårs dekorationer

Papir hobby og Home Deco

Jeg elsker kræmmermarkeder/loppemarkeder og lignende. Jeg bruger meget tid på at gå og finde lige netop det som jeg synes er helt unikt og jeg kan videre pynte på , så jeg kan skabe helt mit eget look. Forleden dag fandt jeg disse her, og tænkte jeg ville prøve at dekorere dem med papir blomster og blade.. det er julekugler men jeg tænkte jeg ville gøre dem lidt mere helårs dekorationer så de kom til at se sådan her ud.

Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer

Jeg startede således her.

Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer

Mit udgangspunkt var disse her ting , lidt rester jeg havde liggende og som bare skulle bruges , de mørke grene til venstre er i plast men jeg nænnede ik at smide dem ud da jeg næsten aldrig smider ting ud.

Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer

Her ser du hvordan jeg har farvede mine blomster lidt så de passede ind i det lilla plastic blomster øverst i billede.

Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer

Jeg startede med den første og lavede en af gangen, alle dele påføres med limpistol, derefter lavede jeg nummer 2 så de blev ens.

De følgende billeder viser det færdige resultat.
Hvad synes du? Jeg er hel vild med dem!

Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer Papir hobby og Home Deco - julekugler som helårs dekorationer

Tak fordi du kiggede med.

Translate »