Shakerkort med Silhouette og gamle embossingfoldere

For en lang tid tilbake, var embossingfoldere veldig populært. Nå er det ikke så ofte jeg ser de i bruk lenger. Men embossing er egentlig utrolig fint, i tillegg gir det deg muligheten for å få relativt billige ark til paneler. Her er embossede ark brukt som paneler på fire kort i serie. Kortene er i utgangspunktet like, men det er brukt litt ulike embossingfoldere. Disse shakerkortene har også en herlig of litt frekk tekst, som har blitt så moderne nå, både i interiørskilt og broderier.

 

Kortene er størrelse 10x10cm. Her er det 3Dputer mellom lagene med papir, for å få litt dimensjon i kortene.

Embossingfoldere og mønstre

Her er det brukt et utvalg av embossingfoldere. Det er vel slik at mange som har scrappet lenge har mange av disse. Ta dem i bruk igjen. Er du nybegynner? Synes du kortlaging er dyrt? Få tak i et par embossingfoldere  og lag litt paneler til kortene selv. Kanskje du får tak i brukte embossingfoldere? Mine er opptil 10 år gamle, men jeg synes ikke mønstrene er umoderne.

Her er kortene vist i litt forstørrelse, for  vise mønsteret i papiret etter embossingen. Embossingfolderne som er brukt på disse kortene er stort sett gamle mønstre, fra Kaisercraft og LDRS.

Selve shakervinduet, panelene og underbuksene er kuttet med Silhouette. Teksten er også laget i Silhouette studio og kuttet med “Print and Cut” funksjonen. Mønsterarkene som er brukt, er små rester. De firkantede blingene i høyre hjørne, er klippet ut fra et strassbånd på rull, fra Rayher. Plasten som ligger på toppen av shakerkortet, har jeg kjøpt i A4 ark i store bunker, men her kan du også bruke plast fra ulik emballasje. Dermed er dette veldig rimelige småkort å produsere.

 

Teksten “When you stop believing in Santa, you get underwear”, er en litt morsom og litt på kanten juletekst. Kanskje det er akkurat slike tekster blir inn på pakkelapper og julekort i år?

Ta fram embossingfoldererene igjen, og ha det litt gøy. Ønsker dere en morsom juleforberedelse.

 

 

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.