LITT AV HVERT OG MERE TIL

Når man holder på med papirhobby oppdager man fort at man kan få litt plassproblemer. Mange kortlagere og scrappere er glade i shopping og det merkes på oppbevaringsplassen hjemme. Da er det godt at det finnes praktiske oppbevaringsløsninger for omtrent alt vi måtte finne på å kjøpe til hobbyen. 

Kanskje er du blant de heldige som har et eget hobbyrom? Eller deler du kanskje et rom med noen? Uansett så er det en tendens til at det kan bli for trangt også der. Organisering Oppbevaring Hobbyrom illustrasjonsbilde

På linken på denne siden finner du bilder av mange hobbyrom. De fleste av disse befinner seg i Skandinavia. Jeg er helt sikker på at du vil få noen aha-opplevelser når du ser hvordan andre har organisert hobbyrommene sine. 

Vi har også samlet sammen en del bilder og linker til oppbevaringsløsninger. Det er mye som skal oppbevares hjemme hos en scrapper: 

  • Stempler
  • Stempelputer
  • Designpapir
  • Bånd
  • Pynt og dekorasjoner
  • Dies
  • Puncher

Når du i tillegg føyer til rubons, stempeltrykk, bølgepapp og klistremerker sier det seg selv at plassen blir liten. 

Organisering Oppbevaring Hobbyrom

Praktisk og billig gjenbruk

Det finnes mye som kan brukes til oppbevaring av materiell til papirhobby. Ringpermer med flere plastlommer på en side kan brukes til oppbevaring av stempeltrykk og bilder. Verktøyskrin og kister kan brukes til oppbevaring av små pyntegjenstander og papirblomster. Større plastbokser kan brukes til oppbevaring av papir. 

Coveret til gamle CD-plater kan brukes til stempeloppbevaring og gamle hyller kan gjenbrukes som oppbevaringsplass for maling, mists og spray. 

Cardmaking - Kortlaging
Scrapbooking - Scrapping
Paper Craft - Papirhobby
Techniques - Teknikker
Decorations - Dekorasjoner
Inspiration - Inspirasjon
Tips and Tricks
Getting Organized - Organisering
Meeting Up - Møtesteder
Shopping

Organisering Oppbevaring Hobbyrom Photo “Getting organized – Organisering”: Pia Krogh Larsen
Photo “Litt av hvert og mere til”: Kirsten Grue Hyde

- Advertisement -

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.