GITTES NYTTÅRSKORT

2 1,028

Vi starter “Nordlyset” i 2015 med et flott nyttårskort fra Gitte i Danmark. En lekker stjerne med glitter og en bakgrunn som gir en litt fornemmelse av snø hilser det nye året velkommen. Med en slik start på 2015 er det vel bare å glede seg til fortsettelsen?

Type prosjekt: Kort
Anledning: Nytt år
Teknikker brukt: Die Cutting, Layering
Pynt/dekor: Halvperler, Dymo-tape, Die Cuts, stifter
Hovedfarge: Brunt

MP_Gittes nyttårskort_2015

Nyttårskortet er laget som et alminnelig brettekort. Gitte har brukt kvistkartong som base for kortet og mønsterpapiret er fra Riddersholm Design. I tillegg har hun lagt til bølgepapp.

Den sorte stjernen er laget av kraftig sort glitterkartong og stjernediesen er fra Marianne Design. Gitte har også limt sorte halvperler på kortet. For å lage teksten brukte Gitte Dymo. Alle kanter er revet og svertet med Distress Ink (Vintage Photo).

Størrelsen på kortet er 14x14cm, og Gitte brukte rundt en og en halv time på å gjøre kortet ferdig. Inspirasjon hentet hun fra en skisse hun fant på Facebook.


The Paper Crafting takker Gitte for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte nyttårskort i magasinet og dersom du vil se mer av det Gitte lager finner du bloggen hennes her: Gitte’s kort

Foto: Gitte
Publisert med tillatelse

2 kommentarer
  1. dorte skriver

    fantastisk smukt

  2. Maryann skriver

    Sååå smukt arbejde Gitte, som alt du altid laver er. Vildt smukke farver og lækker lay out i kortet også.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More