Loftets skjulte skatter

Gjenbruk og papirhobby

Loftet kan skjule mange skatter som kan gjenbrukes i papirhobby, så hvis du uansett skal opp dit en tur med julepynten nå i januar kan du like gjerne lete litt etter små skatter på veien. 

Ting fra loftet kan brukes både som pynt på papirprosjekter, eller de kan dekoreres/redesignes. Gamle papirbilder kan bli motiv på kort eller brukes på layouts. Gamle postkort kan settes sammen med bilder og slik sett skape en historie i et slektsalbum. Lysbilderammer er flotte som dekor på større papirprosjekter, eller de kan redekoreres og bli til et lite kunstverk i seg selv. 

Tyll, jute, knapper og blonder kan klippes av gamle klær, sekker, duker og gardiner og brukes som dekor på papirprosjekter i for eksempel vintagestil. Gamle dommerkort, eller til og med rasjoneringskort fra krigens dager om du finner det, kan brukes på kort og layouts. 

Julekule make-over
Redesignet julekule laget av Pia Krogh Larsen.

En gammel julekule kan pusses opp og redesignes ved hjelp av for eksempel alkoholblekk, paste eller andre medium – du finner eksempel her: Julekugle make-over Påskeegg som er slitte i kantene kan få nytt liv dersom du trekker de om med designpapir og til og med gamle små barnekofferter kan males og dekoreres slik at de for eksempel kan brukes til oppbevaring av stæsj på hobbyrommet. 

Nedenfor finner du flere papirprosjekter hvor det er gjenbrukt ting fra nettopp loftet. 

Foto: Pia Krogh Larsen
Tama 66, Pixabay (Pixabay License)

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.