,

Genbrug – indpakning til legetøj

SCRAPBOOKINGDAG

At bruge ting der ikke er beregnet eller indkøbt til layouts, er med til at gøre mine virkelige unikke. Denne gang er det indpakningen til noget legetøj jeg har brugt. Da layoutet handlede om selv samme legetøj, og min datters glæde ved det, virkede det ret naturligt at bruge indpakningen også. Men jeg kunne også have brugt billeder fra et legetøjskatalog eller lignende.

  • Type prosjekt: Layout
  • Anledning: Generell
  • Hovedfarge: Blå/turkis

SE OGSÅ: HJEMMELAVET PAPIR

INNPAKNING TIL LEKETØY

Det er dog ikke altid farverne passer helt så godt, med de papirer og pynt jeg har fundet frem. Denne gang har jeg brugt vellum løsningen, for at tone de skarpe farver lidt ned, og lavet en lille lomme/kuvert. På den måde kan man stadig se hvad der er i, men farverne er ikke så overvældende.

INNPAKNING TIL LEKETØY
INNPAKNING TIL LEKETØY
INNPAKNING TIL LEKETØY
Translate »