,

Gjestebok til konfirmasjon

Jeg har laget en gjestebok til en av vårens konfirmanter. Den skulle ikke være sukkersøt, ikke for stram, noe midt i mellom. Resultatet ble som vist her. Det er koselig å kunne sette frem en gjestebok slik at gjestene kan skrive en liten hilsen til jubilanten.

  • Type prosjekt: Gjestebok
  • Anledning: Konfirmasjon
  • Stilart: Shabby Chic
  • Teknikker brukt: Die Cutting, Folding
  • Pynt/dekor: Die Cuts, blomster, bånd
  • Hovedfarge: Rosa

SE OGSÅ: KONFIRMASJONSLAYOUT

Her har jeg virkelig tatt et dypt dykk i arkhaugen og funnet frem noen gamle papirskatter. I og med at den ikke måtte blir for sukkersøt valgte jeg brunt mot det rosa. Boka fant jeg på en gjenbruksbutikk. Jeg har brettet 3-4 sider sammen i hver brett.

Jeg stanset ut 20 tag som er stukket innimellom brettene her. Jeg har brukt eyelets og bånd i ulike lilla nyanser på disse. De er ellers ikke pyntet.

Bokpermene er kledd med brun bazzill som jeg har brettet rundt. Boka blir holdt på plass av de to strimlene på hver side. Jeg har brukt en punch på kanten som er vendt inn mot midten av boka. Mønsterark på innsiden av bokpermene limte jeg på før jeg festet strimlene. Jeg laget en brettekant oppe og nede på de slik at det blir like stramt på begge sider. De er limt kant i kant med bokpermen. I tillegg er den bretta boksiden limt fast til permen.

Sett fra siden. Du kan selv velge hvor mange lommer du ønsker på gjesteboken. Da bretter du bare færre sider sammen, eks en til to. Eller du velger en tykkere bok.

Pyntet med ulike blomster, stanset ut blader og klippet ut sommerfugler fra arket jeg har brukt på baksiden av gjesteboken.

Måtte ha noen blomster nede også for å skape balanse. Festet også noen akrylstjerner øverst mot ryggen.

Bokstavene valgte jeg å lime rett på mønsterarket uten noen oppbygging. Jeg har også brukt noen stjerner nederst på andre siden og.

Konfirmantens navn og dato er stanset ut i crem farget kartong. Sommerfuglene er klippet ut av mønsterarket som jeg har brukt på baksiden. De er pyntet med små perler i midten.

Baksiden av gjesteboka. Ikke noe pynt eller stæsj. Kun sommerfugler som er i fokus.

Translate »