Glad påsk – Bunny Fluffles

Jag tror att många av oss som pysslar har saker som vi sällan eller aldrig använder. Just i den stunden när man köper det man förälskat sig i så känns det som saken är någonting man inte kan klara sig utan, men sedan blir det liggandes i en låda.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Påske
Stilart: Classic
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Layering
Pynt/dekor: Blonder, Die Cuts, halvperler


Jag har alldeles för många stämplar och en del av dem använder jag aldrig trots att jag tycker så otroligt mycket om dem att jag aldrig skulle sälja dem. Mina Fluffles från Stampendous köpte jag för snart tio år sedan. Jag älskar dem, men använder dem nästan aldrig. Så i år tanker jag försöka att tänka efter två gånger innan jag köper någon ny stämpel. Jag ska istället under året använda de jag har! Vad har du får någonting som du älskar, men sällan använder?

kort glad påsk hello friend

kort hello friend nära

Stämpel: Bunny Fluffles

Mönstrade papper: Pebbles – Garden Party

Diecut cardstock shapes: Pebbles – Garden Party

Text och fjäril från Simple stories – Vintage Bliss

Glad påsk-stämpel, okänd

Foto: Sofia Svennberg
The Paper Crafting

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.