GOD BEDRING

0 1,732

I dag skal jeg vise frem et “god bedring” sett. Det har jeg laget i tre deler og består av te, kleenex og et lite kort. Jeg har brettet esker til teen og kleenexen. Har til og med rotet frem mine promarker tusjer og fargelagt en søt liten figur.

Type prosjekt: Gavesett
Anledning: God bedring
Stilart: Enkel bretting
Teknikker brukt: Fargelegging av motiv, bretting
Pynt/dekor: Håndtak, stempel, blomster, dies, bær
Hovedfarge: Lilla
Utstyr som er brukt: Punch og kuttemaskin

En liten eske hvor det er plass til 12-14 teposer. Laget et magebelte som jeg har festet rundt hele boksen. Pynt kun på toppen. Håndtak foran slik at man enkelt kan åpne esken.

Arket på innsiden passet perfekt til innholdet. Hele skuffen kan tas ut hvis ønskelig.

Eske til en pk kleenex. Dekorert med samme oppsett som esken til te.

Håndtak for enkelt å dra ut skuffen, plass for en pakke Kleenex. Ble rosa da jeg ikke hadde hvit eller lilla.

Kan ikke huske sist jeg hadde Promarker tusjene fremme. Men her har jeg faktisk funnet de frem og fargelagt denne lille søtingen. Motivet er festet på en liten spiral, så den beveger seg når man rører den. Samme pynt på kortet som på eskene, da blir det en helhet i hele settet. Kortet er stanset ut med en dies.

Enkel og grei tekst på innsiden.

Kanskje du ble inspirert til å lage et lite god bedring sett selv? Det er koselig å kunne gi bort en liten hilsen når forkjølelsen herjer og formen er elendig.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More