GOD JUL!

0 1,062

Med dette koselige bildet ønsker vi i redaksjonen til The Paper Crafting alle våre lesere en riktig god jul! Vi håper dere finner mange kreative pakker under treet og at dere skal få ny inspirasjon til og fortsatt glede oss med deres fantastiske papirprosjekter også i 2017.

2017 blir et spennende år i The Paper Crafting, vi får nye redaksjonsmedlemmer, et nytt team med gjestedesignere som presenteres 1. januar, vi skal kåre “Årets skandinaviske scrapper 2016” og det kan hende at The Paper Crafting får en makeover med enda mer spennende innhold. 

I mellomtiden skal vi kåre en vinner av “Jakten på de åtte kortmakerne” og vinneren avsløres 28. desember. I tillegg skal våre åtte kortmakerne presenteres i hver sin artikkel i romjulen. Men, hvem den aller siste kortmakeren er får du ikke vite før kl. 18 i kveld. 

Vi vil også benytte anledningen til og takke GD-teamet 2016 for alle de flotte prosjektene de har delt med oss gjennom året. 

Ha en herlig julefeiring, en koselig romjul og en riktig flott nyttårsfeiring!

Hilsener fra Marit, Pia, Lena, Ellenor, Thordis og Kirsten

P.S. Neste ordinære artikkel i The Paper Crafting er “Bloggrunden” som
vi publiserer mandag 2. januar. 

Foto: Nouploud, Pixabay. License: CC0 Public Domain

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More