GOD JUL!

0 835

Da er endelig julen her og det gjenstår for oss å ønske alle våre lesere en riktig god jul. Vi publiserer artikler også i romjula – vi har spurt folk om hvilke kreative planer de har for 2020. Så dersom du sliter litt med motivasjon og inspirasjon i forkant av det nye året bør du ta deg tid til å lese TPC også i romjulsdagene.

31. desember viser vi fram det siste månedsprosjektet i TPC Magazine 2019. Samtidig som det vises fram startes avstemmingen av “Årets prosjekt 2019” der man skal stemme på sin favoritt blant de 12 månedsprosjektene. Avstemmingen pågår fram til 31. januar og den som vinner vil få en premie sponset av Scrappiness. Vinneren avsløres her i TPC Magazine 7. februar 2020.

I 2019 skjedde det en rekke endringer i TPC Magazine. Den mest synlige endringen var nok navnebyttet, eller forkortelsen av navnet, fra The Paper Crafting til TPC Magazine. Samtidig med navneendringen gikk vi fra å publisere de faste artiklene ukentlig til å publisere disse en gang hver måned. På grunn av dette har vi nå bedre tid til å utvikle magasinet videre på andre områder og vi håper å kunne by på noen nyheter også i 2020. 

En nærstående nyhet er at Mette Janni fra Danmark starter med å skrive for TPC Magazine i januar. Mette er en svært dyktig og innovativ papirkunstner som vi tror kan inspirere mange. Kirsten, Gunn, Betina, Ria og Anethe vil fortsette å inspirere leserne med sine nyttige tips, vakre kreasjoner og spennende teknikker også i 2020 så følg med oss på veien videre. 

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god jul og et godt, kreativt nytt år. 

Julehilsen fra Kirsten, Gunn, Betina, Ria, Anethe, Mette og Marit

Foto: monicore, Pixabay (Pixabay License)

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »