God jul!

0 57

TPCs redaksjon ønsker med dette å ønske alle våre lesere en riktig god jul! Vi håper at julen, også i “annerledes-året” 2020, skal bli så god og hyggelig som mulig. 

Vi publiserer artikler også i romjulen og på årets siste dag får vi vite hvilket papirprosjekt som er blitt kåret som “Månedens prosjekt” i desember. Samme kveld setter vi i gang avstemmingen hvor “Årets papirprosjekt 2020” skal kåres! Avstemmingen pågår i en hel måned og den 7. februar avslører vi vinneren. Vi håper at du vil være med å stemme fram det prosjektet du liker best. 

I TPC har vi mye spennende på gang også i 2021 – blant annet utvides redaksjonen i løpet av januar og februar med hele seks nye medarbeidere. Hvem disse er avslører vi ikke nå, men kan røpe at TPC nå vil ha like mange medarbeidere fra alle de tre skandinaviske landene. 

Til sist ønsker vi å takke alle våre lesere, samarbeidspartnere og sponsorer for året som har gått. Nå går vi lysere tider i møte!

Med ønske om en riktig god jul fra
Kirsten, Ulla, Karin, Gunn, Jeanette, Anethe, Betina, Ria-Kirstine, Mette og Marit

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More