GOD PÅSKE

0 2,394

Det nærmer seg påske og med den håper jeg på snøsmelting og mye sol. Ser frem til å sitte i solveggen med en kopp kaffe og høre det drypper fra taket. Men før det skal jeg vise deg en liten valnøttboks jeg har dekorert. Jeg tar alltid vare på de boksene (og andre) for å kunne bruke som små gaver eller til å samle scrappestæsj i.

Type prosjekt: Gjenbruk, Altered
Anledning: Påske
Stilart: Shabby chic
Hovedfarge: Rosa og grønn
Teknikker brukt: Limt sammen hyssing til et lite rede
Pynt/Dekor: Chipboard, blomster, stickers, små lekedyr, perlesnor, hyssing,
Utstyr: Blad-dies, 3D puter
Stempel: Ukjent
Kartong/Mønsterark: Bazzill og Nille

Påsken er koselig og gir løfte om lysere og varmere tider. Men som scrapper lager jeg lite påsketing. Derfor måtte jeg grave litt i sakene mine for å finne litt påskerelatert pynt. Utrolig hva man har og samler på. Her har jeg har kledd boksen med mønsterark på utsiden. Tulipaner er jo litt påske, så det måtte jeg ha med. Pyntet med lyse grønn perlesnor nederst.

Pyntet med chipboard egg som jeg fant samt blomster i pastell farger.

Lokket er dekorert med en høne og en kylling. Pynt fra min forrige arbeidsplass. Jeg limte et lag med kartong direkte på lokket.
Deretter et lag med kartong som jeg festet med 3 puter og til slutt mønsterark.

Høna og kyllingen har fått ett lite rede som jeg har pyntet med litt blomster. Redet er laget av hyssing som jeg har surret og limt sammen.

På baksiden der hvor skjøten på arket er har jeg dekorert med masse blomster og en liten søt harepus.

På innsiden har lokket har jeg stemplet en tekst, pyntet med en harepus og blomster. Boksen blir fylt med sjokolade og gitt bort.
Limt kartong direkte på lokket og et lag med mønsterark.

Håper du ble inspirert til å lage en liten påskehilsen til noen som fortjener det. God påske!

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More