GRATULASJONS KORT

0 1,182

Jeg skulle lage et gratulasjons kort til en 80-åring, og valgte å lage en stående variant. På 18x 11 cm. Her har jeg pyntet med mye blomster, dies, chipbard og blonder. Valget falt på de vakre arkene fra Maja Design – Vintage Summer Basic 1904.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Shabby Chic
Teknikker brukt: Distressing, embossing
Pynt/dekor: Die Cuts, blomster, bånd, blonde
Hovedfarge: Blått

bilde-2 Bente-Heidi GD2016 #ekstra

Har rufset kantene på arket en god del og bøyd og bent litt på det for å skape volum og liv. I bunn har jeg brukt vanlig Bazzil cream.

Tallet 80 har jeg stemplet en liten bit vellum med Ranger Perfect medium og så påført embossing pulver. Vellum tåler ikke så godt å bli varmet, så pass på og prøve å smelte embossingpulveret på litt avstand undenifra.

bilde-5 Bente-Heidi GD2016 #ekstra

Jeg valgte å bruke den blomstrete siden av arket bakers, og den litt roligere siden øverst. Da kom pynten bedre fram. Alle kanter har jeg brukt white gesso på, og også blomster og dies har fått gesso på.

Den store hvite blomsten er midtpunktet, og den og de andre blomstene har fått påført et godt  med Aleenas glitter snow. Den gir en veldig fin effekt og fint glitter.

Så har jeg sprutet litt forsiktig med Dylusion ink spray  white line rundt på arkene.

bilde-3 Bente-Heidi GD2016 #ekstra

De små fuglene som er chipbard fra Studio Calio har jeg først brukt Glossy Accent for å gi det skinn, og før den tørket har jeg hatt på blitt blå embossing. Limet tørker raskt, så man må være litt kjapp.

bilde-7 Bente-Heidi GD2016 #ekstra

For å feste blomster og pynt har jeg brukt Finnabair 3D Gloss gel. Den tørker litt sakte, men limer utrolig godt. Når det er tørket sitter det som støpt, og du trenger ikke være redd for at noe pynt skal falle av i transport.

bilde6 Bente-Heidi GD2016 #ekstra

Baksiden er meget enkel, kun litt osteklut og en blomst. Så har jeg stemolet min signaturstempel på vellum med vanlig sort blekk fra ranger.

Det var alt for denne gang.

Bente-Heidi aka Papirlykke

Bente-Heidi er en del af vores Gjestedesigner Team i 2016 og har tidligere fremvist nedenstående projekter i magasinet:

GD2016 Introduktion: Bente-Heidi

Project Life – Tossa de Mar

Project Life – Gamle Minder

Project Life – PL kort brukt til Brette Album

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More