GRATULERER!

0 1,237

Gratulerer til alle kortlagere der ute! I dag er det en dag i allefall jeg har gledet meg til en god stund – det er World Cardmaking Day! I The Paper Crafting skal vi markere dagen på forskjellig vis og vi starter med et online scrappetreff i vår Facebook-gruppe The Paper Events. Vi håper at du også vil være med oss der i dag. 

I tillegg til online scrappetreff med flere herlige premier kan vi by på en ny “Nordstjerne” kl. 12. Som alltid har vi med oss en fantastisk kortdesigner som vi gjerne vil presentere for dere. 

Kl. 16 avslører vi hvilke butikker som ble “Favorittbutikk 2018”. Dette året har vi favorittbutikker i alle de tre skandinaviske landene og det kan hende det vil by på noen overraskelser. 

Kl. 18 åpner vi et flott galleri bestående av skandinaviske kortlageres egne favorittkort. Det er alltid spennende å se hvilke kort kortlagere selv liker best blant kortene de lager. 

Dersom du vil være med oss på online scrappetreff i dag, eller om du lager kort på egen hånd har du nå mulighet til å selge dine kort i The Paper Shop. Det kan du lese mer om her: Vil du selge…

Uansett hvordan du tilbringer dagen håper vi at du får en flott World Cardmaking Day! Gratulerer med dagen!

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More