GRATULERER

0 1,409

En forsmak på sommeren i dag, eksplosjonseske med flamingoer, blomster, palmer og glade farger. Jeg har laget en leken eske med mange detaljer og assosiasjoner til en god sommerdag.

Her har jeg funnet frem en gammel papirskatt. Dette arket med flamingoer har jeg hatt liggende noen år. Har ikke funnet en passende anledning til å bruke det. Men her kom det til sin rett. På kanten av lokket har jeg brukt punch for litt mer pynt. Lokket er dekorert med liljer, blad dies, charms og tekst med skygge. Samt en knall rosa flamingo.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Bursdag
Stilart: Whimsical
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Dies, sugerør, luftballong fra partypynt, blomster, stempler, eyelets, charms og hyssing
Hovedfarge: Rosa
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

To vegger er festet sammen og to vegger faller ned når lokket tas av. Innsiden er dekorert som en sommerdag eller sommerfest. Tekst i midten dekorert med blomster.

Ballongen er hentet fra en partydekorasjon. Denne ballongen hektes sammen slik at den blir helt rund. Jeg fjernet de festene bak og limte den direkte på veggen. Klippet til en liten kurv som jeg limte under. Sugerør med flamingoer som holder banner med tekst.

Flamingo blant palmene og sky m/sol.

Her har jeg laget en lomme hvor jeg gjorde plass for to tag m/tekst. Funnet frem en lite brukt pynt, eyelet. Banner over flamingo er fra kanten på et Maja Design ark.

Den andre lommen har også plass for to tag. Stemplet med hyggelige tekster. Dekorert med en palme og banner over.

Denne esken er laget til ei venninne som elsker flamingoer, sol og sommer.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More