GRATULERER MED DAGEN!

0 1,071

Med dette vakre kortet laget av Marie R. Vassbotn ønsker vi å gratulere alle skandinaviske kortlagere så mye med World Cardmaking Day! Vi har flere poster på programmet i dag, og vi håper at så mange som mulig vil følge oss i løpet av dagen. Og om du ikke unner deg det ellers er i allefall dagen i dag en god unnskyldning til å feire med muffins og kaffe eller te – slik som på Maries flotte kort.

marie-r-vassbotn-norge-1

Allerede nå klokken 10 starter vi et digitalt scrappetreff i vår Facebook-gruppe “The Paper Events”. Denne pågår helt fram til midnatt og vi byr på spennende oppgaver og en flott premie! På tirsdag publiserer vi et galleri bestående av alle kortene som er laget i “The Paper Events” i løpet av dagen.

Pia har laget en dekorativ badge som du kan bruke på bloggen, Facebooksiden, Instagram eller andre steder hvor du viser fram kortene du lager i dag for å vise at du deltok på vårt digitale treff.

14457501_940626706064863_7577084701421188721_n

Klokken 12 presenterer vi en spennende papirkunstner i vår serie “Nordstjernen” og vi er helt sikre på at papirprosjektene til vår “Nordstjerne” vil by på masse inspirasjon, både til de som er med på vårt digitale scrappetreff på Facebook og til alle andre.

Klokken 16 avslører vi hvilke butikker som ble årets favorittbutikk på nett 2016.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig fin og kreativ Cardmaking Day!

Foto: Marie R. Vassbotn
Badge: Pia Krogh Larsen
Publisert med tillatelse

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »