,

Gratulerer med morsdagen!

Gratulerer med morsdagen til alle dere fantastiske mødre der ute. Dere gjør en fantastisk jobb, som er mye større en jeg noensinne kan forestille meg. Men når jeg ser hva min egen mor har måttet utholde med meg, så har jeg jo en viss formening. Jeg var visstnok så sta at fra jeg var tre mnd nektet jeg og sitte noe mer. Da skulle jeg stå, selv om jeg ikke stå på egen hånd, og jeg ser for meg slitne hender som skjelver for og hindre fullt ramaskrik. For jeg var i tillegg visstnok så sta at når jeg ble litt eldre så lagde jeg egne barnelover, for jeg kunne ikke forstå hvorfor de voksnes lover skulle gjelde for meg, jeg var jo et barn. 


Type prosjekt: Kort
Anledning: Morsdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting
Hovedfarge: Hvitt


Feiringen av morsdagen har faktisk en ganske spennende historie, men en ting som er veldig fascinerende er at for sånn cirka 400 år siden så feiret man i England med og gå i kirken også gikk man hjem og spiste en god middag etterpå. Om barna bodde langt hjemmefra hadde de med seg blomster og kaker, men det er fortsatt mor som måtte jobbe med og få alle i kirken, og lage middag. I Norge begynte vi og feire for cirka 100 år siden og jeg synes vi gjorde det veldig flott, for vi vekte mor med frokost, og blomster på senga.

Men dessverre så er den tradisjon stort sett borte, ja hele feiringen av morsdag har måttet vike for andre feiringer som er mer innbringende for industrien. Og jeg kjenner et lite stikk av dårlig samvittighet i det jeg nå skriver; Vi må bli bedre! Ja for jeg har virkelig ikke vært flink jeg heller. Jeg er ikke flink til og vise min mot hvor stor pris jeg setter på henne. Jeg burde jo ikke trenge en egen dag for og vise det, men jeg synes jo det er flott og gjøre det. Så derfor har jeg i det minste laget et kort til henne, og så reiser vi bort sammen nå i helgen. Så om jeg bare kan bli flinkere, så kanskje min mor får den oppmerksomheten hun fortjener innimellom. I fjor lagde jeg en kake, og neste år planlegger jeg en middag med en oppskrift jeg vet hun har glemt at hun vil prøve.

kreativelena_06_2016

Motivstemplet er fargelagt med distress, og er fra speschstamps.
Die, og tekststempel er fra kaBoks. Bling fra Kort&Godt

Hva gjør du for din mor? Kanskje vanskelig noen ganger og feire sin egen mor, om man selv blir feiret som mor kanskje? Hadde vært spennende og høre fra dere, hvordan dere løser det.

 


Posted

Translate »