,

Gratulerer med nytt hjem

Nå skal jeg faktisk gjøre noe jeg aldri har gjort her i TPC Magazine. Jeg skal dele dagens prosjekt med dere. Jeg samler nemlig på stempler fra Kraftin`Kimmie, og har fått en ny herlig skapning inn i samlingen som jeg har lyst til og dele med dere.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Nytt hjem
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Med nytt hjem er embosset, og limt på kortet på 3D puter
Pynt/dekor: Bruker papir og tekst som dekor
Hovedfarge: Grønt og lilla
Medium som er brukt: Derwent watercolor blyanter.
Utstyr som er brukt: Ark fra resthaugen, stempler fra Staz og Kraftin`Kimmie, word window punch fra stamping up.


Jeg har samlet på disse fantastiske stemplene ganske lenge, men de finnes ikke i Norge lengre, så jeg prøver så godt jeg kan og finne de på diverse bruktsalg rundt på facebook. Jeg husker utrolig godt første gangen jeg så disse, jeg var i en butikk og hadde scrappet kanskje en måned eller to, og falt helt pladask. De jeg fant den gangen var fra den litt mer rampete kolleksjonen deres, og der er faktisk mye utgått fra produsent. Og dette er en av de få stempelprodusentene jeg vet om som faktisk er helt steile på at de vil ikke under noen omstendigheter lage digitale stempler. Og etter en stund fant jeg ut at de stod bak en annen linje med en herlig liten rampete jente kalt Sassy Cheryl, og hun kom digitalt, så har er en del der også. Men det er fortsatt hovedserien med disse under her som er favoritten.

Er hun ikke herlig?

Hva med deg, samler du på en bestemt type stempler? Jeg kan jo ikke være alene om og ha denne galskapen…. 

 


Posted

Translate »