GRATULERER MED SCRAPBOOKINGDAGEN!

0 1,562

Gratulerer så mye med Scrapbookingdagen til alle skandinaviske scrappere! Også i år har vi flere ting å by på i dag – først og fremst arrangerer vi Cyber Crop (online scrappetreff) i The Paper Craftings Facebook-gruppe The Paper Events. Og for alle dere som har ventet i spenning – kl. 17 avslører vi hvem som ble “Årets skandinaviske scrapper 2017”!

Kl. 10 starter vår Cyber Crop i Facebook-gruppa The Paper Events. Delta i spennende utfordringer og få sjansen til å vinne spennende premier gjennom hele dagen. Vi holder på helt fram til midnatt. Alle bidrag som lages i forbindelse med vår Cyber Crop vil bli publisert i et flott galleri i The Paper Crafting. 

Her i magasinet publiserer vi en presentasjon av en svært dyktig papirkunster kl. 12 og kl. 17 avslører vi hvem som ble “Årets skandinaviske scrapper 2017”. Vi håper dere vil følge oss gjennom dagen og vi ønsker dere alle en kreativ Scrapbookingdag!

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »