GRATULERER MED SCRAPBOOKINGDAGEN!

0 855

Gratulerer så mye med Scrapbookingdagen til alle skandinaviske scrappere! I dag arrangerer vi Cyber Crop (online scrappetreff) i The Paper Craftings Facebook-gruppe The Paper Events. 

Kl. 10 starter vår Cyber Crop i Facebook-gruppa The Paper Events. Delta i spennende utfordringer og få sjansen til å vinne flotte premier. Vi holder på helt fram til kl. 22 i kveld. Alle bidrag som lages i forbindelse med vår Cyber Crop vil bli med i kåring av “Topp 3” og publisert i et flott galleri i The Paper Crafting. 

Alle som leverer bidrag til utfordringene er også med i trekningen om fire premier. Hvert bidrag teller som et lodd i trekningen. Hvem som har vunnet premiene avsløres i The Paper Crafting i morgen, søndag 5. mai, kl. 20. 

Kl. 11 vil vi legge ut utfordringene fra The Paper Events også her i The Paper Crafting. Dersom det frister å hive seg med er det bare å melde seg inn i The Paper Events og starte med å lage bidrag. Du leverer bidrag ved å legge bilde av ditt prosjekt inn som kommentar under utfordringen du deltar på. 

Ellers så publiserer vi en presentasjon av en svært dyktig papirkunster her i magasinet i dag kl. 12 og kl. 17 vil du kunne stifte nærmere bekjentskap med det aller første eksemplet på Scrapbooking som vi kjenner til. 

Vi håper dere vil følge oss gjennom dagen og vi ønsker dere alle en kreativ Scrapbookingdag!

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More