GRATULERER MED WORLD CARDMAKING DAY!

0 1,493

Gratulerer med World Cardmaking Day til alle kortlagere der ute! I Facebookgruppen “The Paper Events” er nå vårt online scrappetreff i full gang og vi holder på til kl. 22 i kveld. Det er lagt ut tre utfordringer og dersom du lager kort til en eller flere av disse er du med i trekningen om flotte premier. 

Oppgavene i år er som følger: 

Oppgave nummer 1 er “Mood Board”. Her ønsker vi at du lager et kort hvor du bruker minst tre av fargene fra bildet overfor. Det skal synes at du har hentet inspirasjon fra oppgaven.

Oppgave nummer 2 er en teknikkoppgave. Her skal du kort hvor du bruker maling og spray. Du bestemmer selv hvilke produkter du vil bruke, men både bruken av maling og spray skal komme tydelig fram på ditt kort.

Oppgave nummer 3 er «Lifting». Kortet du skal lifte i denne oppgaven er laget av Betina Olslund og det er designet (oppsettet) på dette kortet som skal brukes på ditt eget kort.


Premiene er sponset av fire skandinaviske papirhobby-butikker. Disse er: 
Scrappiness ble etablert i 2006. Vi har hele tiden hatt nettbutikk i tillegg til fysisk butikk. De to første årene holdt vi til på Lisleby i Fredrikstad, men fikk så et behov for større lokaler og havnet da i Sarpsborg. Etter 10 år i Sarpsborg, har vi nå flyttet inn i større lokaler på Vesten Vestre 2, 1659 Torp.
Nettbutikk: Scrappiness
Blogg: Scrappiness


Instila är en svensk webbutik som säljer vackra, roliga och inspirerande produkter för dig som håller på med korttillverkning, scrapbooking och mixed media. Besök gärna vår blogg och YouTube-kanal för att få inspiration.
Nettbutikk: Instila
Blogg: Instila


Scrappegarasjen åpna i august 14, hjemme i garasjen til June. Juni 2017 valgte vi å flytte butikken til sentrum av Mandal, noe vi ikke angrer på, etter 1 år i byen er vi nå på flyttefot igjen, til et litt større lokale å god parkering rett utenfor døra. Du vil nå finne oss på Malmø, adressa er Langgata 12 4515 Mandal. Butikken drives av to gode venninner June Alfsvåg og Marit Landsverk. Vi er begge aktive scrappere. 
Vi syns det er kjempegøy å drive butikk i byen å reise rundt på treff og treffe folk i alle aldre og i fra hele landet.
Nettbutikk: Scrappegarasjen
Blogg: Scrappegarasjen

Scrappehjertet er en ny og spennende nettbutikk med mange flotte produkter til scrapbooking, stempling og kort.
Vårt mål er

• oppdaterte nyheter
• basis varer
• rask service 
• konkurransedyktige priser
Er det noe du savner i vår nettbutikk så ta gjerne kontakt. Scrappehjertet satser også på å holde jevnlige konkurranser med fine premier som kan utfordre kreativiteten din. Slipp fantasien løs og kos deg med Scrappehjertet!
Nettbutikk: Scrappehjertet
Blogg: Scrappehjertet


 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More