GRUNGE: GARDEN CHERISH

0 1,194

GD2016 Susan Janicula

Vores GD2016 teamie Susan er klar med lækker Grunge inspiration til Jer. Denne gang har hun været kreativ med de grønne fingre på flere måder, da vi går en tur i haven.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Generell
Stilart: Grunge
Hovedfarge: Grønn

Kære læsere, Susan fra Gæste Designer Teamet her.

Inspirationen til mit havekort er, at det spirer og gror derude. Snart er alt fyldt med lysegrønt og fine små blomster og forårslyset er fantastisk. Denne gang blev det et grunge-kort der hylder foråret, for nu er det tid til at få plantet noget i vores haver, på altaner og i vindueskarme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teknikken, som jeg har brugt er mixed media, med paste, stencil og stempler der er trykt og blevet klippet ud, og farverne er spray, crayons og distress ink.

Jeg startede med et sort #8 manilatag, som jeg har limet Tim’s tissue paper på. Da det var tørt brugte jeg mine stencil med paste. Jeg farvede med de nye crayons, der giver en fantastisk farvevirkning. Stencilen kom på igen for at tage farven op forskellige steder.

Så stemplede og sprayede jeg mit første baggrunds papir, som mit tag skulle sidde på. Der manglede lidt struktur, så sprayen blev brugt på en stencil og der kom 2 små distressede doilies på.

Så var tiden inde til at finde 2 stykker papir, som kunne afslutte baggrunden på mit kort.

GD2016 Susan #2-04

Frøposestemplet har jeg givet ekstra papir på kanterne, scoret og bukket så jeg kunne illustrere en frøpose. Der er distresset på kanterne og bundet lidt jutegarn rundt om. Jeg har brugt miniperler, som egentlig er bestemt til 1:12 miniature til frø, da jeg synes at de almindelige grønlandsperler ville være for store.

På tagget har jeg brugt paste og crayons til at illustrere espalier og blomsterranken, og for at få det til at lysne har jeg ved brug af en fugtig klud og en stencil løftet lidt af farven af. Obs! Brug endelig ikke en babyvådserviet, da denne er alt for våd.

GD2016 Susan #2-03

Selve teksten har jeg givet farve og clear embossing pulver, og tegnet med en sort pen rundt om kanterne for at fremhæve teksten.

GD2016 Susan #2-02

Jeg har klippet potter og planteskeerne ud og de er sat på med en 3D pude, og for at få endnu mere 3D effekt, er der stemplet en plantegaffel nede på selve papiret.

Matrialeliste:

 • Sort #8 manilatag
 • Tim Holtz tissue wrap postale
 • Tim Holtz stencil blossom, latticework og dot fade
 • Pebeo heavy modeling paste og Galeria matt medium
 • Tim Holtz doily #2 og handwritten love thinlits
 • Tim Holtz distress crayons vintage photo, seedless preserves, peeled paint, twisted citron, rusty hinge og black soot
 • Graphic 45 cling stamps home sweet home
 • Urtepotte stemplerne er fra Art Impressions 1998
 • Tim Holtz distress ink gathered twigs, distress spray stain hickory smoke
 • Rangers archival ink jet black
 • Papir fra Panduro textured cardstock
 • Fra mine gemmer små perler, gl. brugt tepose, dobbelt klæbende tape og 3D puder.

Hilsen

Susan aka Klistersøster

Tidligere artikler af gæstedesigner Susan – Steampunk & Grunge inspirator:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More