,

Guest designer team 2017

Godt Nytår alle sammen. Vi håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Det nye år bringer et nyt GD Team med sig. The Paper Crafting holdt et Call i oktober og november, hvor vi modtog utroligt mange spændende ansøgninger. Det er fantastisk så mange dygtige scrappere vi har i Skandinavien. Og nu er tiden kommet til at præsentere vores Guest Designer Team for 2017.

Når vi afholder et Call for The Paper Crafting er det vores ønske at finde 6 kreative personer, som vi synes, vil bringe spændende inspiration & variation til magasinet og til alle vores læsere. Vores papirhobby er jo meget andet end blot at lave kort og æsker. Denne gang er vi så utroligt heldige, at vores GD teamies kommer fra hele Skandinavien.

Tag godt imod Guest Design Team 2017:

Vores fantastiske GD2017 team vil komme med inspiration til Æsker, Art Journaling, Farvelægning, Mixed Media, Tags og Layouts og meget meget mere. Så I har virkelig noget at glæde Jer til.

I genkender højst sandsynligt de sidste 2 scrappere i teamet, da Gunn og Ria-Kirstine også var med på vores GD2016 team.

Vi starter allerede torsdag den 5. januar med vores GD2017 artikel. Stay tuned!

Kreative hilsner.

Pia aka Pia’s Creative World

Kreativ Redaktør & GD Koordinator


Tags:

Posted

Translate »