NORDLYSET: VIBEKKES GULLEGG TIL PÅSKE

1 1,021

I “Nordlyset” i dag viser vi fram et nydelig påskeegg som er laget av Vibekke i Norge. Det er et ordentlig gullegg og dersom påskeharen oppvarter med noe i nærheten av dette denne påsken skal iallefall ikke jeg klage. Fantastisk dekorert, både med gullmaling og embossingpulver, og på toppen har Vibekke pyntet med blomster som matcher egget veldig godt. Nedenfor kan du lese Vibekkes egen beskrivelse av hvordan gullegget er laget. 

passion4papercrafting.com 1

Påskeegg er laget av lett metall i hvitt og er kjøpt i den lokale hobbybutikken. Eggets størrelse er ca. 7 cm bred og 4,5 cm. høy.

Kreasjonen er laget med:
Akrylmaling i gull fra Panduro
Distress Crackle Paint
Gull embossingpulver fra Stampendous
Blomster fra Petaloo
Blader fra Storteller og Wild Orchid Crafts

Først så malte jeg egget med akrylmaling i gull og så med crackle-maling og så gull igjen.  Jeg gned egget med en fille og deretter rullet jeg det rundt i en Distress Embossing pute så egget fikk blekk på seg over det hele.
 
Deretter la jeg egget på en papptallerken som jeg strødde embossingpulver i gull fra Stampendous på og varmet det opp med varmepistol så det fikk en fin effekt. Blader fikk litt  maling på seg, og så limte jeg blader og  blomster med limpistol på til slutt.
______________________
 
Vi valgte å vise fram Vibekkes egg i “Nordlyset” fordi det er så vakkert og avstemt i fargene. Selvom det er laget som et påskeegg, har det nøytralt pynt slik at det, om man ønsker, gjerne kan stå fremme også utover våren. Egget er bearbeidet på en slik måte at det har et vintage-preg, noe som gjør det veldig dekorativt og flott.
 
The Paper Crafting takker for at vi fikk vise fram Vibekkes flotte egg, og dersom du vil se mer av alt det flotte Vibekke lager finner du bloggen hennes her: Passion 4 papercrafting
 
passion4papercrafting.com4
 
 
Foto: Vibekke
Publisert med tillatelse
 
1 kommentar
  1. Maryann Laursen skriver

    Et helt fantastsik super flot påskeæg, du har lavet Vibeke. Der er en der bli´r rigtig glad her til Påske, er jeg sikker på. Kan se du har brugt embossingpulver, så nu huskede du vel sikkerheden? ha ha

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA