GUNN ANITAS KORT

0 1,126

I dag har vi ikke mindre enn to nydelige kort å by på i “Nordlyset”. Det ene kortet er laget til en liten gutt, det andre til en voksen mann. Som mange, om ikke alle, kortlagere vet, kan det å lage maskuline kort være en utfordring. Det er derfor ekstra hyggelig å kunne vise fram disse to flotte eksemplarene som vi håper kan være til inspirasjon. 

11390165_459034077597826_4333075473341248924_n

Kort 1.
Beskrivelse av prosjektet: Dåpskort til gutt med Pion designpapir. Kortet er et bestillingskort. Jeg stod fritt til å velge hvordan kortet skulle se ut.

Hvordan er prosjektet laget: Jeg begynte med bildet så bygde jeg opp de forskjellige lagene bak det. Svertet alle ark med Chalk ink. Panel i Bazzill bak alle mønsterarkene. Panelene er 3 mm større enn mønsterarkene. Jeg har også brukt doily. Jeg skar ut en ramme med en die og la bak bildet. Har tatt en vokset tråd igjennom blondebåndet for skape litt effekt og knyttet en tråd sammen med et hjerte i en tag. Blomster, navn og årstall er alltid det siste jeg limer på. Og jeg stemplet ordet “Dåp” rett på bildet med Memento rich cocoa ink.

Størrelse på kortet er 15×15 cm.

Materialer:
Bildet er fra Kort & Godt.
Pion Design mønsterark fra flere kolleksjoner.
Bokstavene og tall er også fra Pion.
Hvit Bazzill Chalk ink
Brun blondebånd, doily og vokset tråd fra Panduro
Dies fra Spellbinders
Tag laget jeg selv av Bazzill
Memento rich cocoa
Blomstene er fra Wild Orchid Craft
Stemplet er fra Kort & Godt

Jeg brukte ca 4 timer på kortet, i tillegg bruker jeg endel tid på å tenke hvordan og hva jeg vil ha på kortet.

Inspirasjon: Jeg søker mye på nett, det er mye flott på forskjellige scrappesider og forumer. Jeg blir veldig inspirert av å se hva andre lager.

12003273_497514460416454_7712468998286017646_n

Kort 2.
Dette kortet var også en bestilling. Denne gang skulle det være til en kollega på jobb som fylte femti år. Han er aktiv som fotballdommer og har kolonihage, så tenkte det var greit å få på noe som gjenspeilet det. Prøver å lage Bursdagskort litt personlige. Fikk bestillingen dagen føre han skulle feires og for meg er det ganske kort tid, men jeg rakk det.

Igjen så begynte jeg med bildet. Deretter bygde jeg lagene bak det. Alle ark er svertet med brun Chalk ink. Og jeg har paneler bak alle mønsterarkene. Panelene er 3 mm større enn mønsterarkene. Gratulerer er stemplet med Memento rich cocoa ink. Stemplet er fra Kreativ Hobby. Mange av Pion arkene har fine mønster og jeg prøver å ikke dekke til for mye av det. Bruker de som en del av pynten. Har brukt papp på rull bak bildet, som en ekstra effekt. Tallene er kork tall som er malt med Distress Paint. Charmsene er festet med tynn hamp tråd. Metall snoren er fra merkelappen til en genser jeg kjøpte meg. Blomster, navn og årstall er det jeg limer på til slutt.

Størrelsen på kortet er 15×15

Materialer:
Hvit Bazzill
Bildet er fra ett klippeark fra StudioLight
Pion Design mønsterark fra forskjellige kolleksjoner
Klippeark
Brun Chalk ink
Memento rich cocoa
Charms Tim Holtz tag
Frimerke fra Panduro
Blomster fra Wild Orchid Craft
Stempel fra Kreativ Hobby
Tallene fra Søstrene Grene
Distress paint
Metallsnor fra en merkelapp

På dette kortet brukte jeg ikke langt tid til meg å være. Ca 2 timer + litt planlegging.

Inspirasjon til dette kortet fikk jeg igjen ved å søke på nett og se på hva andre lager. Det er så mye flott.


The Paper Crafting takker Gunn Anita for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet og dersom du vil se mer av det Gunn Anita lager kan du følge henne på Instagram under @hobbyfrik

Foto: Gunn Anita
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More