HALLOWEEN – BOOooo KORT

3 1,272

Fejrer du Halloween? Eller kommer det bag på dig hvert år? Ja, ja, jeg ved godt, at det er en amerikansk tradition, men den er vist kommet for at blive. Det lader i hvert fald til, at den bliver mere og mere populær år for år. Børnene er vilde med den, så vilde at Fastelavn begynder at falme i forhold til Halloween!

Type prosjekt: Kort
Anledning: Halloween
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, blending
Hovedfarge: Blått

I dag vil jeg dele et Halloween kort med Jer, som gerne skulle være en smule uhyggeligt….det er jo netop det Halloween handler om…at skabe uhygge og skræmme hinanden med at grin på læben.

IMG_0869

Jeg har brugt Ink Blending Tool og Distress Inks til at lave kortets baggrund. De uhyggelige monstre, som glimter i bunden af kortet, er lavet ved at stemple med heat embossing og clear embossing pulver på det hvide karton. Dette er gjort inden jeg har indfarvet baggrunden med Distress Inks. Efterfølgende har jeg brugt to Halloween stempel sæt fra Clearly Besotted Stamps og skabt scenen med træerne og spindelvævet.

How to:

 1. Hvid kort front, 240 gr.
 2. Stempel “uhyrer” med VersaMark embossing ink, varm embossing med klart embossing pulver.
 3. Ink blending af baggrunden. Distress Inks “Tumbled Glass”, “Weathered Wood” og Hero Arts Shadow Ink “Charcoal”.
 4. Stempel grene, edderkoppespind mv. fra Clearly Besotted Stamps med Mememto Tuxedo Black ink.
 5. Lim kort fronten på en sort matte.
 6. Brug 3D puder til at sætte det fast på kort basen, hvid 240 gr.

Detaljeret materiale liste med thumbnails kan du se HER.

boo_to_you_copyright_largefright_night_copyright_largex

x

x

x

x

x

x

x

Er du klar til Halloween? Har du styr på husets varulv og små monstre? Og har du fundet dit fineste hekse outfit frem til den store dag?

Jeg har hatten, edderkoppene og heksekedlen klar til, når de saftige lækre børn kommer og banker på døren! Og husets firbende monster er mega sulten og klar til dessert! He, he, he…..de aner ikke, hvad som venter dem, Muah, ah, ah, ah……

IMG_0870

close
3 kommentarer
 1. Maryann skriver

  Ha ha ha ha gad vide hvem der får det sjovest, ungerne eller dig? ha ha ha. Men det er da godt nok et fint koerrt du har lavet, det er sikkert og en fed teknik, som jeg faktisk først hørte om for ret nyligt, men den er rigtig fed og sjov at lege med.

 2. Mai-Britt skriver

  Jeg elsker Halloween, og i mangel af børn så insisterer jeg på at fejre Halloween for mine kollegaer på min arbejdsplads 🙂 Dit kort er så sejt, og jeg skal absolut prøve den embossingtekning.

 3. dorte skriver

  this is so great, love it. super fin embossing teknik

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More