HALLOWEEN – DEL 2 – INSPIRATION FRA GD2016 TEAMET + VIDEO

0 1,066

BOO! EKK! SPOOKY! HALLOWEEN NIGHT IS COMING!……..Er du klar til den 31. oktober? Vores GD2016 team har atter fantastisk Halloween inspiration til jer. 

Vores Gjestedesigner team har kreeret så mange lækre Halloween projekter til jer, at vi har måtte dele det op i 2 artikler. Er det ikke bare fantastisk! Som altid spænder inspirationen og stilen bredt fra vores GD2016 team. Og vi har en lille bonus video til sidst.

GD2016 teamie Linda – vores Album & Eske inspirator:

gd2016-halloween-linda-1

Jeg har laget et kort med motiv som jeg typisk forbinder med Halloween. Hos oss feirer vi ikke Halloween, så jeg har brukt en tekst som gjør at kortet kan brukes til andre anledninger.

gd2016-halloween-linda-2

Materialer:  Stempel: Norsk stempel blad. Dies: Sizzix (Tim Holtz), Memory box og Lala Land Crafts.

GD2016 teamie Ria-Kirstine – vores Art Journaling inspirator:

gd2016-halloween-ria-k-1

Jeg har lavet disse små slik gaveæsker, æskerne er inspireret af en ganske almindelig kuvert, som man jo også kan lave små gaveposer ud af. Disse æsker synes jeg fungere både til børn, voksne og barnlige sjæle. Happy Halloween!

gd2016-halloween-ria-k-2

Jeg har brugt følgende materialer: Martha Stewart around the page punch set ”Rings” og We R memory keepers Envelope Punch Board.

GD2016 teamie Bente-Heidi – vores Project Life inspirator:

gd2016-halloween-bente-heidi-1

Jeg har laget  ”knaske eller knep” poser til Halloween godteri med Tim Holtz sine crazy hund og katt. Jeg har også brukt stempler fra Crazy things. De har blitt malt med distress ink. Fargevalget har passet til et halloween kort. Posene er helt vanlig poser som jeg har kjøpt. Til å binde sammen posene med har jeg brukt vanlig tvinnet hyssing i orange og lilla.

gd2016-halloween-bente-heidi-2

Dette er fargene jeg har brukt: Black Soot, Dusty concord, Wilted violet, Lucky clover, Walnut stain og Carved pumpkin. Arkene som jeg har brukt er fra Kort og godt – Forventning – Trevegg og  Papirdesign – Knask eller knep. Edderkoppen på baksiden og tekstene kommer fra en stempelplater fra Dylusion . Eat, drink and be scary. Til å binde sammen posene med har jeg brukt vanlig tvinnet hyssing i orange og lilla.

GD2016 team koordinator Pia – Clean & Simple Cardmaker:

gd2016-halloween_pkl-3

Denne lille Goodie Bag fra Lawn Fawn er perfekt til små fine gaver. Den er derfor nem at lave og man kan snildt lave nogle stykker til familiens børn til Halloween festen eller Halloween dag. Jeg har med vilje ikke brugt særligt megen pynt, da mønsteret på kartonet er så flot og dekorativt.

gd2016-halloween_pkl-4Materialer: Dies fra Lawn Fawn “Goodie Bag”, My Favorite Things /Die-namics “Stitched Fish-tails” og Sizzix /Tim Holtz “Mini Cat & Raven”. Tekst stempel er fra Clearly Besotted Stamps.

BONUS VIDEO:

Vidste du, at man ud af et pap-krus kan lave små sjove og kule goodie bags? Og at du kan stemple på pap-krus med StazOn? Kig med her i denne video, hvor jeg laver Halloween goodie bags ud af helt almindelige pap-krus.

***

***

Pssssst….har du set, at The Paper Crafting har et Call / Utlysning efter Guest Designers til 2017. Læs mere HER. Måske det er noget for dig. Dette Call er åbent for Danmark, Norge og Sverige.

Som nævnt først i artiklen har vores Gjestedesigner team lavet så mange lækre Halloween projekter, at vi måtte dele den i 2 artikler. Du kan læse den anden Halloween artikel HER.

HAPPY…CREEPY….SPOOKY…..HALLOWEEN til jer alle 🙂

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »