HALLOWEEN – DEL 1 – INSPIRATION FRA GD2016 TEAMET

0 1,035

BOO! EKK! SPOOKY! HALLOWEEN NIGHT IS COMING!……..Halloween, som finder sted 31. oktober, er blevet mere og mere popular i Skandinavien de sidste par år. Mange detail butikker er begyndt at sælge mere og mere dekoration, græskar, kostymer, skeletter og meget andet “uhyggeligt og skræmmende”.

Indenfor vores papirhobby mærker vi også tendensen, hvad enten det er borddekoration til festen, en lille “skræmmende” gave eller kort til værtinden. Vores Gjestedesigner team har derfor kreeret lidt lækker inspiration til dem af jer, som måske vil gøre lidt ud af Halloween i år. Som altid spænder inspirationen og stilen bredt fra vores GD2016 team.

GD2016 teamie Gunn – vores Brettekort & Eske inspirator:

gd2016-halloween-gunn-1Til mitt halloween prosjekt har jeg funnet frem noen gamle maler. Jeg lager lite Halloween nå som sønnen min er stor. Men denne kista brukte jeg som invitasjon og bordkort til tidligere halloween fester for barna. Kista er ca 14 cm lang, 8 cm bred og 4 cm høy.

gd2016-halloween-gunn-2

Materialer: Bazzill: Kartong,  Creative Imaginations – #15799 Bat`s xing,  QK – Skjelett og flaggermus.

GD2016 teamie Susan – vores grunge & steampunk inspirator:

gd2016-halloween-susan-1

Først stemplede uglen med Archival ink og oven på smurte jeg micro glaze for at beskytte det stemplede så det ikke blev vådt med akvarelfarverne. Jeg brugte et sugerør og pustede på akvarelfarverne for at få det til at ligne træer. Spindelvævet fik embossing pulver med glimmer. Halloween blev stemplet med hvid og jeg har trukket det inderste op med sort pen.  

gd2016-halloween-susan-2

Materialer: Tim Holtz Carved Halloween stamp, Thinlits mixed media Halloween, adornments wicked og Distress micro glaze.

GD2016 teamie Marthe – vores Fargelegging & Copics inspirator:

gd2016-halloween-marthe-1

Jeg hadde lyst til å lage en goodiebag og da venninnen min så den ville hun ta den med seg som vertinnegave på halloween-fest. Jeg har klippet ut figurene, heatembosset tekst på kortet og pyntet med glossy.

gd2016-halloween-marthe-2Materialer: Goodie bag Lawn cuts fra Lawn Fawn, Stempel fra Kort og Godt (M-282), Happy Halloween mønsterark: bats on the run og spooky.

GD2016 team koordinator Pia – Clean & Simple Cardmaker:

gd2016-halloween_pkl_1

Jeg havde set et kort på Pinterest med en fantastisk flot akvarel baggrund i lila, orange og sort. Baggrunden ønskede jeg at lave i en mere enkel og super hurtig version. Denne er lavet med Ink Blending Tool’et og jeg har med vilje udnyttet at Tool’et laver runde forme.

gd2016-halloween_pkl_2Materialer:  Stempler: Clearly Besotted Stamps og Your Next Stamp. Dies: Create A Smile Stamps (A6) frame dies og Clearly Besotted Stamps. Inks: Distress Inks; Dusty Concord, Spiced Marmalade og Black Soot.

The Paper Crafting håber, at vi og GD2016 teamet har kunne give jer alle inspiration til Halloween kort og projekter.

Vores GD2016 team er fast på hver torsdag i magasinet – så husk endelig at følge med. Der er noget for enhver smag og stil blandt vores fantastiske dygtige GD2016 teamies.

GD2016 teamet andre inspirations artikler fra i år kan ses nedenfor. Kig endelig på hvert link – der er masser af fantastisk inspiration:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More