HALLOWEEN – INSPIRATION TIL GODTERI POSER

1 1,270

Halloween er lige om hjørnet – Er du klar?? Jeg glemmer aldrig det første år, hvor vi var flyttet fra lejlighed til hus! Halloween kom helt bag på os – og der stod vi uden nogle lækre godter at give til alle børnene. Men jeg har absolut lært af den gang og siden da, har jeg været godt forberedt. I år har jeg planlagt endnu mere Halloween sjov for børnene, he, he, he…..

Type prosjekt: Godtepose
Anledning: Halloween
Stilart: Clean and Simple

Efter vores fatale år, hvor vi absolut ikke var forberedt på at det ville ringe på vores dør den 31. oktober, var jeg klar året efter med slik & godte poser til børnene. I dag vil jeg derfor vise jer et par muligheder for godteposer til alle de frække skræmmende monstre, som kommer bankende på døren i år. Måske kommer der nogle monstre forbi DIN dør i år!

Hvis du er kreativ med at lave kort, er det muligt du ligger inde med cellofan poser til kort. Disse kan med snilde bruges til godteposer til børnene – særligt dem til A6 kort.

IMG_0863

For tiden findes der masser af inspiration til lækkerier til Halloween i blogverden – både kort, LO’s og godteri poser/æsker. Vi ved alle, at man kan blive helt grebet af en super lækker Halloween æske eller godteri pose, men at man ikke altid er forberedt på tidsforbruget. Især hvis man (som jeg) skal lave 50-60 styk. Min godteripose med den orange top tag er idé mæssigt udsprunget fra inspiration fra blandt andet Lawn Fawn’s blog og My Favorite Things blog. Hos nogle producenter kan man nu købe dies til små godteri poser, hvilket er utroligt fristende. Men jeg vil fokusere på et par godteri poser, som I bør kunne lave med det I nu har blandt jeres scrapsager. Selvom vi elsker at købe nye scrapsager, så elsker vi jo også at bruge det vi har. Jeg gør i hvert fald! :o)

Se med i denne video, hvor jeg viser, hvorledes I kan lave en lækker godteri pose med Ink Blending Tool, Distress Inks og nogle Halloween stempler. I denne video kan I se, hvorledes jeg har lavet top tag’en i den orange farve med spindelvævet. Denne er en lille smule tidskrævende, men primært fordi tag’en skal die-cuttes. Her kan dog bruges alle former for shapes; cirkler, firkanter, ovaler og lignende til at lave denne top tag til godteri posen. Og dette lige meget om det er en die eller punch du har. Hvad angår Distress Inks, så skal du ikke fortvivle, hvis du ikke ejer nogle. Hvis du har dye inks, kan du sagtens bruge dem.

Jeg har også lavet en lidt mere simpel og hurtig godteri pose. Denne er med en tag, som er lavet med en punch. Den er ligesom den anden farvet med Distress Inks og stemplet med Clearly Besotted Stamps. Dette tag er i blå nuancer og med en nattescene i måneskin. Jeg lavede noget lignende til sidste Halloween, men slet ikke så lækkert. Du kan HER se mine “gamle” godteri poser fra sidste år – de var lidt mere primitive, men den grundlæggende idé er fuldstændig den samme. Tjek også disse lækre godteri æsker og poser på Clearly besotted Stamps Blog  ;o)

De materialer jeg har brugt er:fright_night_copyright_large

 • 180 gr. hvidt karton
 • Sizzix Framelits “Fancy Labels”
 • Panduro 3″ Scallop punch
 • Tim Holtz Distress Inks: Wild Honey, Rusty Hinge, Tumbled Glass, Weathered Wood.
 • Clearly Besotted Stamps “Fright Night” Clear stamps.
 • Memento “Tuxedo Black” ink/sværte
 • A6 cellofan pose til kort
 • Bakers twine
 • Fiskars Stamping Press

Detaljeret materiale liste med thumbnails kan du se HER.

 

IMG_0865

close
1 kommentar
 1. Maryann skriver

  Super cool Pia. Det er da utroligt, at der alligevel kommer så mange forbi jer, herovre ser vi ikke en eneste, men det må jo bære mere udbredt ovre hos jer.
  men hvor er de flotte de godteposer, du har lavet/fundet her, de er super fede.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More