Halloween kort med Paper Dolls

Jag bruker egentligen inte göra kort till Halloween. Det hela började med att jag beställde “fel” packe av Tim Holtz “Paper Dolls”. Där låg dem, häxor och barn med pumpor. Jag har därför börjat göra Halloweenkort!


Type prosjekt: Kort
Anledning: Halloween
Stilart: Mixed Media
Teknikker brukt: Paste / Stempling / Stenciling
Hovedfarge: Orange / Sort


Præcis disse ord skrev svenske Melina til mig. Melina er med på vores Guest Design Team for 2017 og vi havde på ingen måder forventet at blive blæst bagover af hendes nye begejstring for Halloween. Tak for det, Tim Holtz.

Ikke nok med at Melina har lavet 2 fantastisk fine Halloween kort i Mixed Media stil – hendes helt egen Melina stil – så har hun også lavet hele 2 videoer til Jer! Lav en kop kaffe eller te og sæt jer godt til rette og lad jer fordybe i Melina’s verden.

Bemærk Melina’s brug af burlap og sort tråd for neden på kortet – super fin detalje!

Check lige den baggrund ud!

Melina har været så flink at lave en video om hvordan hun har lavet baggrundene til disse 2 kort. Så du kan følge med fra start til slut og følge med i Melina’s kreative univers…..

***

****

Se hvorledes Melina har samlet kortene i denne video….

***

***

Materialer: 

(se første video, hvor alle materialer bliver vist)

  • Tim Holtz “Paper Dolls”
  • That´s Crafty textures stamp set 1 och 2
  • That´s Crafty Lynne´s Affirmations set 2

Hoppas ni blev inspirerade att börja binda era egna Halloween kort!

Tack för besöket,

Melina aka Minas Kreativa


Vi er ganske heldige at have Melina med på GD2017 teamet som vores Mixed Media Inspirator. Hun har vist mange spændende Mixed Media og Art Journal projekter siden januar og du kan finde dem alle sammen her….

 


Posted

Translate »