Artikler om Halloween

Halloween – Papirhobby – Papirprosjekt

 

 

PAPIRPROSJEKTER OG HALLOWEEN

Det finnes en del ting som man kan lage til Halloween. Spesielt gjelder dette dersom du skal arrangere et Halloween-party. 

Man starter gjerne med å lage invitasjonene og etterhvert som man får oversikt over hvor mange som kommer kan man lage bordkort. Det er også fint å lage banner for å pynte opp huset med og belter til brusflasker. På beltene kan man gjerne skrive “Heksegulp”, “Edderkopp-piss” og andre litt uappetittelige ting man kommer på underveis. Brusen er nok den samme uansett, men det blir litt eklere å drikke den…

Man kan også lage små gaveposer til gjestene. Disse kan enten legges på bordet eller så kan man lage en konkurranse hvor godteposen er premien. Her kan du gjerne kle deg ut og gjemme deg på et mørkt rom som gjestene må besøke for å få premien sin. 

Det er kanskje ikke så mange som lager Halloween-kort, men det er mulig at det vil bli mer populært i årene som kommer. For noen år tilbake var det heller ikke vanlig med Valentineskort, men dette er på fullt fart vei inn, spesielt blant den yngre garde. 

Du finner flere artikler med Halloween som tema i TPC: Halloween-artikler

Alt om papirhobby - papperspyssel

HALLOWEEN I SKANDINAVIA

Markeringen av Halloween slik den foregår i dag er en forholdsvis ny tradisjon i Skandinavia. Skikken med å gå “Knask eller knep” og kle seg ut i skumle kostymer er i stor grad hentet fra USA. 

Markeringen kan fremdeles bli oppfattet som kontroversiell i enkelte miljø, men denne skikken er nok kommet for å bli. Mange barn synes Halloween-skikken er kjempespennende og det kan man jo forstå.

Det er noen papirprosjekter som man kan lage til Halloween. Noen velger å lage kort, mens andre lager små poser og esker til “knasket”. Det er også mulig å lage egne dekorasjoner for de som vil det. 

Featured photo “Halloween”: Pia Krogh Larsen
Halloween – Papirhobby – Papirprosjekt Photo “Halloween i Skandinavia”: Pia Krogh Larsen

- Advertisement -

Translate »