NORDLYSET: HANNES MATCHBOOK BOX

0 968

I april var jeg så heldig at jeg fikk være gjestedesigner i forumet Scrappeland. Som gjestedesigner fikk jeg i oppdrag å arrangere en utfordring for forumets medlemmer og jeg valgte å bruke The Paper Craftings slagord “Dare to be different” i utfordringen. Medlemmene skulle forsøke å lage noe som var utenfor deres “komfortsone”. Det kom inn flere fine bidrag, og den som vant var denne flotte boksen laget av Hanne. Gratulerer så mye!

Type prosjekt: Boks
Anledning: Forlovelse, Bryllup
Stilart: Grunge/Steam Punk

10109b21-ce1b-4122-a440-ae89fe0cc382

Beskrivelse av prosjektet?
En pyntet Matchbook box med tittehull og skuff.

 

Hvordan er prosjektet laget?
Først laget jeg tannhjulene ved hjelp av Mod Podge melts og silikonform. Disse ble limt på utsiden av boksen før jeg malte både boks og skuff med svart gesso. Når det var tørt hadde jeg på Rub’n Buff for å få en metall-look på hele boksen. Til slutt ble skuffen og forsiden av boksen pyntet.

 

Størrelse på prosjektet?
Boksen er 3 x 5 x 1,5 inch (7,6 x 12,7 x 3,8 cm).

 

Hva slags materialer er brukt?
Svart gesso, Rub’n Buff Metallic Wax Finish i kobber, Mod Podge melts sølvfarget, Altered Art Matchbook Box fra Graphic 45, blomster fra Kaiser craft, tags fra Prima, Rub-ons fra Kaiser craft, metall-klokke fra Maya Road.

 

Hvor lang tid gikk med til å lage prosjektet?
Dette laget jeg en kveld og brukte omtrent halvannen time på det.

 

Hva inspirerte deg til å lage dette?
Inspirasjonen har jeg fått fra Swirlydoos. Boksen og mye av materialet jeg har brukt kom i et teknikk-kit derifra sist høst.

The Paper Crafting takker Hanne for at vi fikk lov til å vise fram hennes flotte boks i magasinet.

Foto: Hanne
Publisert med tillatelse
 
close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »