NORDLYSET: HANNES SOMMERLIGE LAYOUT

0 942

Det er ikke så ofte vi får vist fram layouts i “Nordlyset” og derfor er det ekstra gledelig å kunne dele Hannes vakre layout med dere i dag. Bildet på layouten viser Hannes datter på Mallorca og det formelig oser sommer, sol og livsglede av denne. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Hanne lagde sin flotte layout.

Type prosjekt: Layout
Anledning: Generell
Stilart: Art Nouveau
Teknikker brukt: Die Cutting, stempling
Pynt/dekor: Blomster, Die Cuts
Hovedfarge: Rosa

12931064_1016952681693067_371974904910563301_n

Jeg har mange dejlige fotos liggende af mine børn, både skolefoto og andre, som jeg får lyst til at lave LO af.

Dette billede er fra Mallorca 2013. Det er 12X12″ og jeg ved ikke hvor baggrunden kommer fra. Jeg havde en del, som jeg har købt i en “lykkepose”. Jeg har brugt Marianne Design til swirl og blade i hvidt karton, som jeg har sværtet med Dristess Ink, peeled paint, samt de to udskæringer under foto. Sommerfuglene er lavet med Martha Stewart punch. Roserne er lavet med en punch, 30 mm. De øvrige blomster er puncet og embosset med Floral Punch i en karton fra Tim Holtz og har fået en lys brun “bling” i midten. Hjørnerne er er fra Joy Crafts og ligesom de to øvrige udskæringer i en lys gul farve som matcher blomsterne på baggrundspapiret. De tre blomster i hjørnet har jeg selv hæklet og har en midte af Floral Punch og lyserød perle. Stemplet er Tim Holtz, og passer lige til min datter.

Både sommerfugle, blade og swirls har jeg sværtet med Distress Ink, hvilket jeg ofte gør, da det kan være svært at finde de rigtige nuancer til et projekt, især de grønne. Jeghar brugt meget lang tid på dette LO, 3 dage, da jeg er gået til og fra, flyttet rundt på elementerne, fundet de rigtige farvenuancer, taget billeder undervejs, fordi et foto kan opfange “svagheder”, som man ikke lige selv ser med det blotte øje.

Dette billede valgte jeg at lave et LO af, fordi baggrunden med de pinke blomster og stenmuren skabte en flot kontrast, og fordi farvespillet i min datters hår matchede stenene og farven på hendes top blomsterne. Jeg havde ikke en klar plan fra start, men byggede det op efterhånden, som projektet skred frem.


The Paper Crafting takker Hanne for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte layout i magasinet.


Foto: Hanne Frank Bisgaard

Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More