Happy Birthday inspiration

Hurra, hooray, hurra….I dag er det TPC Magazine’s fødselsdag. GD2017 Teamet har i dagens anledning lavet lidt inspiration til Jer. Dette er en stor dag for redaktionen og vores hovedredaktør Marit. Det er nu 3 år siden, at Marit startede TPC Magazine og meget er sket siden. Og det har været en ubeskrivelig spændende rejse. 

Vi vil især takke vores læsere. Uden Jer ville dette ikke være muligt. Nogle af Jer har fulgt os fra starten, mens mange andre er kommet til siden hen. 1000 tak, fordi I er med til at støtte os og dele denne dejlige papir hobby.

Dette er til alle Jer fra GD2017 teamet:

GD2017 teamie Melina – vores Mixed Media inspirator:

Hej! Melina här med en vimpelgirlang som bidrag till födelsedagskalaset. Jag har länge tänkt att skapa en girlang med vimplar att sätta upp i köket när något av mina barn fyller år. Nu i samband med The Paper Craftings födelsedag så fick jag äntligen det projektet gjort. Jag färgade in vimplarna och använde mig sedan av stämplar från norska Rubber Dance. Bakgrundsstämplar från setet “ATC backgrounds 1” och djurstämplarna från “African animals”. Grattis TPC!!

Jag använde mig av stämplar från norska Rubber Dance. Bakgrundsstämplar från setet “ATC backgrounds 1” och djurstämplarna från “African animals”.

GD2017 teamie Jytte – vores Tags inspirator:

Jeg har valgt at lave et feminint fødselsdagskort i lag-på-lag-teknik. Det romantiske look er fremhævet ved at nedtone farverne på papirerne med gesso tyndet op med en smule vand. Jeg har valgt blomster og pynt, som matcher papirerne.

Stemplet med “Happy Birthday” er fra Inkido og dien jeg har brugt til bladene er fra Cheery Lynn Designs og hedder Florish #13.

GD2017 teamie Rikke – vores Kort inspirator:

En Exploding box eller fødselsdags kasse. Boksen er lavet af forskelligt karton og designpapir. Der er mange små lommer og gemmesteder og forskelligt pynt af flere materialer.

  • Stempel er fra JustRite.
  • Dies er fra Spellbinders.

GD2016 Teamie Gunn – vores Eske Inspirator:

The Paper Crafting er 3 år, gratulerer så mye. Det må vi feire. Bursdagskortet mitt er inspirert av  En ny bretting, det er alltid morsomt.

  • Dies: Spellbinders, Memorybox, Marianne Design, Magnolia og Cozy Creations.
  • Stempel: Stempelglede og Kort & Godt.

GD2017 team koordinator Pia – Clean & Simple Cardmaker:

Jeg har tørret støvet af mine embossing folders og leget lidt med en af dem. Jeg har brugt en diffuser til at embosse et begrænset område af kortfronten. Derefter har jeg brugt mit Ink Blending Tool til at påføre lidt sværte med meget let hånd. Hermed bliver mit embossing mønster fremhævet.

  • Dies: Create A Smile “Double Stitched Rectangles”, My Favorite Things “Tag Builder Blueprint 6”.
  • Stempler: Gitte’s Eget Design “Glade Hilsener”.

I er velkomne til at dele jeres fødselsdagshilsner og eventuelle fødselsdagskort med os i The Paper Crafting’s Facebook gruppe “The Paper Events” eller på magasinets Facebook side og Instagram. Brug hashtag #thepapercrafting3.

Kreative hilsner,

GD2017 Teamet & Pia


Posted

Translate »