HAPPY MEAL

2 1,295

Happy Meal boksen kan brukes til mer enn McD mat! Her har jeg brukt en gammel eske som mal og brettet meg en ny. Flott gave eske som kan fylles med go`saker, sminke, penger, hva du måtte ønske.

Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Bursdag
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Charms, blomster, dies, bånd, swirlpynt, stempel
Hovedfarge: Rosa
Medium som er brukt: Ingen
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin
Esken har jeg brettet i kartong fra NorEngros. Som nevnt tidligere bruker jeg denne kartongen til mange av mine brette prosjekter. Happy Meal boksen er ganske lang når den brettes ut, så jeg måtte lage en skjøt her. Lagde to deler som jeg skjøtet sammen. Deretter har jeg hatt ett lag med svart bazzill før mønsterarket. Fantastisk flotte ark og farger på denne serien. Motivet er også helt fantastisk.  Dies tekst og blomster sammen med krone og en Tingeling.
 

Samme lukkemekanisme som Happy Meal esken. Blir litt trangt med to ekstra lag papir, men det går fint. Jeg har valgt å ikke ha noe pynt på kortsidene av esken. Her kommer blomstene i mønsterarket til sin rett.

Esken har ikke veldig rette kanter i utgangspunktet, så her er alle delen tilpasset hver side/del.

Stempel med en fin og passende tekst. Har stemplet på bazzill for å få ett litt rustikk preg på teksten. Pynten oppe blir litt borte pga høyden på teksten når en ser esken slik. Men på skrå syntes den godt.

Dies tekst med en liten påminnelse. Litt blomsterpynt.

Håper du ble inspirert til å lage en gave eske eller noe annet i helgen, kanskje en HP eske?

close
2 kommentarer
  1. Veronique skriver

    Den var stilig Gunn 😀

    1. Gunn Olsen skriver

      Tusen takk Veronique 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More