HAR DU EN FAVORITT BLANT NETTBUTIKKENE?

0 876

Noen ganger blir vi bare overveldet av de skandinaviske papirhobby-butikkene. De arrangerer utfordringer med premier, de tilbyr oss DT-oppdrag, de teller ned dagene fram til jul ved å arrangere julekalendere, de sponser våre favorittnettsteder  og best av alt; i januar har de ofte store nyttårssalg!

Vi i The Paper Crafting har funnet ut at det er på tide å gi noe tilbake så vi ønsker at dere sender oss navnet på deres favoritt blant de skandinaviske nettbutikkene. Du kan stemme ved å bruke skjemaet nedenfor. For å ha en rettferdig avstemning kan man bare stemme en gang. Det vil ikke bli oppgitt navn på de som deltar i avstemmingen.

Bruk gjerne The Paper Craftings indeks over skandinaviske nettbutikker for å få oversikt over butikkene. Dersom din favoritt ikke er med i oversikten kan du stemme på den likevel, bare skriv inn navnet i skjemaet. Butikken du stemmer på må ha nettbutikk. De fysiske butikkene er ikke med i avstemmingen da kundegrunnlaget varierer sterkt mellom butikkene etter hvor de er plassert.

Det vil bli kåret en vinner blant nettbutikkene fra hvert av de tre skandinaviske landene. Butikkene som vinner avstemmingen vil få tilbud om å bli presentert i artikler på The Paper Crafting.

Avstemmingen avsluttes: 15. august 2014
Dersom det er færre enn 15 personer fra hvert land (Danmark, Norge eller Sverige) som har stemt vil avstemmingen for det landet bli kansellert.

Avstemningen er nå avsluttet.

 


Illustrasjonsfoto:
imagerymajestic
FreeDigitalPhotos.net

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More