HAR DU EN FAVORITTBUTIKK?

0 1,067

Grunnet vedvarende problemer med avstemmingen kan vi dessverre ikke kåre favorittbutikker høsten 2019. Vi beklager dette. 

I dag, 4. mars 2019, er det “International Scrapbooking Industry Day” (ISID) og da passer det vel godt å sparke i gang vår årlige kåring av favorittbutikk på nettet? Vi i The Paper Crafting er svært glade i våre skandinaviske butikker og produsenter og ved å arrangere denne kåringen ønsker vi å løfte fram den skandinaviske scrapbookingindustrien.

Nå er det slik at Skandinavia er nokså langstrakt og tildels ganske så sparsomt bebodd i enkelte områder. Det medfører at kundegrunnlaget varierer svært mye de fysiske butikkene i mellom. Derfor arrangerer vi ikke en kåring blant de fysiske butikkene, men kun nettbutikkene som potensielt har kunder fra hele Skandinavia. 

Du kan stemme ved å bruke skjemaet nedenfor. For å ha en rettferdig avstemning kan man bare stemme en gang. Det vil ikke bli oppgitt navn på de som deltar i avstemmingen.

Bruk gjerne The Paper Craftings liste over skandinaviske nettbutikker for å få oversikt over butikkene, du finner listen i høyre sidefelt her: Skandinaviske papirhobby-butikker. Dersom din favoritt ikke er med i oversikten kan du stemme på den likevel, bare skriv inn navnet i skjemaet. Butikken du stemmer på må ha nettbutikk.

Det vil bli kåret en vinner blant nettbutikkene fra hvert av de tre skandinaviske landene og vinneren avsløres på “World Cardmaking Day” 5. oktober 2019. Butikkene som vinner avstemmingen vil motta en spesialdesignet badge, få tilbud om å bli presentert i artikkel i The Paper Crafting samt få sin logo med på The Paper Craftings populære butikkside i ett helt år! 

Avstemmingen avsluttes:  30. september 2019.
Dersom det er færre enn 15 personer fra hvert land (Danmark, Norge eller Sverige) som har stemt vil avstemmingen for det landet bli kansellert. Det er kun lov å stemme en gang, og etter at skjemaet er sendt inn vil det ikke lengre være tilgjengelig. I forbindelse med avstemmingen lagres ditt navn og e-postadresse. Dersom du har spørsmål ta kontakt med oss på e-post: editor@thepapercrafting.com

[ninja_forms id=21]

 


Illustrasjonsfoto: imagerymajestic, FreeDigitalPhotos.net
Marit Pedersen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA