HAR DU ET FAVORITTKORT?

0 1,962

Har du en favoritt blant kortene du har laget? Da vil vi gjerne få presentere din favoritt i forbindelse med World Cardmaking Day i oktober. Vi planlegger å lage et flott galleri bestående av skandinaviske kortlagernes egne favorittkort. 

Vi vet godt at det kan være veldig vanskelig å velge kun en favoritt og derfor kan du sende inn inntil tre bilder av tre ulike favorittkort. Det må imidlertid være et kort og ikke et annet papirprosjekt siden galleriet skal publiseres på World Cardmaking Day.

I forbindelse med publiseringen av galleriet publiseres også kortlagerens navn og land vedkommende bor i. Dersom noen av papirprosjektene inneholder bilder med identifisérbare personer ber vi om at man sender bekreftelse til TPC Magazine om at disse tillater at bildene publiseres. Dersom slik tillatelse ikke kan innhentes ber vi om at bildene maskeres slik at personene ikke kan identifiseres.

Dersom du kan sende inn bilder som ikke er mer enn 800 piksler brede er det kjempefint. Men dersom du har problemer med å justere størrelsen eller eventuell maskering av bildene selv hjelper vi selvsagt til med det. 

Bilder av dine favorittkort sender du til: editor@thepapercrafting.com innen 25. september. Skriv “Mitt favorittkort” i emnefeltet i e-posten. 

Her ser du galleri med tidligere favorittkort og -prosjekter som har vært publisert i TPC Magazine: 
World Cardmaking Day 2014 – “Mitt favorittkort”
Scrapbooking Day 2015 – “Mitt favorittprosjekt”
World Cardmaking Day 2015 – “Mitt favorittkort”
Scrapbooking Day 2016 – “Mitt favorittprosjekt”

 

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More