NORDLYSET: HEIDIS JULEKORT

2 3,186

Heidi skriver at når hun ser Kjell Midthuns nissetegninger får hun julestemning. Når så Midthuns herlige nisser i tillegg blir hovedmotiv på et av Heidis nydelige julekort må da julestemningen være et faktum for de aller, aller fleste. Bare se på julekortet vi viser i “Nordlyset” i dag, en flott fargesammensetning av beige, hvitt og rødt i Heidis delikate vintagestil må være en sikker vinner i julepostmappa.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Jul
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Layering
Pynt/dekor: Osteklut, Die Cuts, jute, søm, Chipboad, bjelle
Hovedfarge: Creme

IMG_2836

Heidi laget kortet som designer for Live and Love Craft. Designpapirene er fra Maja Designs “A Gift for You”. Ellers er kortet pyntet med striebånd, osteklut, blonde, stjerner i metall og bark og ei lita bjelle.

IMG_2853

The Paper Crafting takker Heidi for at vi fikk lov å vise fram hennes vakre julekort i magasinet og dersom du vil se mer av det Heidi lager kan du besøke bloggen hennes her: Filharmonicas kreative verden

Med det ønsker vi dere alle en riktig fin julefeiring!

Foto: Heidi Augustsson
Publisert med tillatelse

close
2 kommentarer
  1. Lena Johansen skriver

    Nydelig kort. Filharmonica var faktisk en av de første scrapperne jeg la merke til når jeg begynte og scrappe, og jeg forelsket meg skikkelig i stilen hennes. Og det har vært gøy og se hvordan den har vært i endring, samtidig som den har et eget preg som gjør at man gjenkjenner kortene hennes uansett hvor man ser de.

  2. Helga Falk Nielsen skriver

    HVOR ER DET FLOT, RIGTIG LEVENDE

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »